Python / Pycharm проблем
Здравейте колеги записани на курс по питон. Имам проблем, който не можах да реша гледайки лекцията и ровейки в интернет. Става вупрос за задача номер 4: http://python3.softuni.bg/student/lecture/assignment/56841262131b1653a0544248/
По зададени ъгъл и дължина в началото трябва да вкараме костенурката в безраен цикъл на въртене. Аз написах следното нещо:
import turtle degrees = input() length = input() screen = turtle.Screen() while True: turtle.left(int(degrees)) turtle.forward(int(length))
Програмата не дава никакви грешки, но и нищо друго. Добавят се нови табове, всеки път като се опитам да я подкарам, но нищо друго. Не се появява екран с костенурка и тн.
Работя под линукс, инсталирах допълнителния пакен, нужен за костенурката. Идеи?
Благодаря
Значи pycharma мизерства при мен. Ако някой има сходен проблем или има опит с програмата, ще съм благодарен за идеи. Иначе писах и във съпорта на pycharms, но автоматично ми отговориха, че може да има забавяне до 11/01 заради национални празници..
Ти сигурен ли си, че въвеждаш инпут все пак? :)
Не въвеждам нищо, защото няма къде. Имам три прозореца, вляво ми е органайзера, вдясно кода, а отдолу е полето с грешки.