JavaScript Basics - Видео на лекцията от 6 януари 2016
Здравейте,
очаква ли се видео от лекцията на 6 януари 2016?
Благодаря предварително.
Поздрави!
Здравейте,
очаква ли се видео от лекцията на 6 януари 2016?
Благодаря предварително.
Поздрави!
Аз, също го очаквам. Виждам че и от 8-ми също няма видео все още. Това е подигравка, за какво си даваме парите?
Вижте дали това ви трябва. Аз от YouTube канала го плейнах направо.
Това е, благодаря. Трябва ни също лекцията "Цикли, масиви и стрингове".
И аз се чудя защо не качват видеата навреме. Същото беше и с курса по HTML/CSS. За онлайн студентите се получава много неприятна ситуация с тези забавяния - като ти оставят за 2-3 дена, в които трябва да наваксаш материала от 2 лекции (а същевременно работиш), писането на домашните се оказва "мисия невъзможна".
Ако технически не е възможно да се качват лекциите на следващия ден в страницата на курса, логично е срокът за домашните да започва да тече от момента на качването на видеото, а не от провеждането на лекцията. Надявам се някой от администраторите да прочете това и да направи оптимизация.
Можеш да прослушаш старите инстанции на курса пак Богомил ги води, поне този от 2015 март месец. Просто, за да не се губи време да чакаме видеото. ТУК е за Цикли, масиви, стрингове и обекти
Напълно подкрепям! Ако трябва да гледаме старите инстанции на курса, какъв е смисълът от този курс!?