Доволни ли сте от обучението си в СофтУни?
Здравейте,
Не искам да въздействам предварително на посоката на темата, затова засега няма да излагам своите виждания. След всеки курс попълваме анкети, резултатите от които обаче не са публични. Споделете тук и сега, какво ви харесва, какво не ви харесва в обучението ви? Добре би било да споменете и в кой модул сте в момента и в каква форма на обучение.
Поздрави!
Здравейте.За мен е още рано да давам оценка ,защото съм още на Basic нивото.Но относно първа точка подкрепям колежката.Наистина има разлика да си добър програмист и добър преподавател!От някои лекции (на различни лектори) може да ти се завие свят от объркване,а от други да схванеш всичко.Но хубавото е ,че има и по-стари запазени лекции от които научаваш нещо дето не си схванал сега:)
Нека рафинирам точките ти в предложения, за да видя дали съм разбрал правилно
1. Трябва на някои лектори да им се подобри техниката, за да се чува по-добре на записа (използва се вградения микрофон на лаптопите, който понякога явно не е ОК за тази цел)
2. Тук не знам какво предлагаш? :) Някакво подобряване на оценването, но не разбирам насоката
3. Да се дава обратна връзка за точките. Тук това е малко трудно заради факта, че оценява комисия от 4-5 човека и всеки има различно нещо предвид, а осредняването после може да не вземе предвид на някои хора мнението. Това, което аз ще дам като временно предложение, докато се измисли нещо по-адекватно, е да си искате обратната връзка на момента :)
Привет:-)
1. ами да, това да речем е 50% от това, което визирам. Останали 50% може би колегата martinski е формулирал по-добре. Моите уважения към всички лектори в сфотуни, наистина имат много знания и потенциал, но според мен не всички могат да обяснат нещата по достъпен начин за хората, които не са експерти:-)
И на мен са ми предлагали курсове за лектори, ментори и т.н., много съм мислила, защото ми се искаше и аз да съм част от софтуни(и все още ми се иска ..), но не съм приемала, защото не мисля, че мога да обяснявам добре, а все пак това си е голяма отговорност, време, отдаденост
2. ами аз лично нищо не предлагам:-), коментарът ми като цяло е, кое според мен малко куца в софтуни.
Хората като цяло проверяват домашни с цел да съберат още 5% от оценката за изпита(дори и аз:-)
Може би ако се махнат точките от оценяването(или поне да е 1 задължително, че иначе повечечето хора ще останат без никакви коментари за домашното си), а останалите проверени домашни да носят много нисък % към общата оценка, хората ще дават повече усилия за оценяване, ще помисля и ако ми трекне нещо ВЕЛИКО, ще пиша пак:-)
3. Да, прав си тук, ще имам впредвид
P.S. Благодаря ти за интереса към мненинията и по никакъв начин не искам да се заяждам, ако някой може да извлече нещо позитивно или конструктивно от коментарите ми - ок, ако не, не ме нападайте, плс:-)