Повторно вземане на курс
Ако вече съм карал даден курс и съм взел кредитите за него и сега го карам на ново ще взема ли нови кредити?
Ако вече съм карал даден курс и съм взел кредитите за него и сега го карам на ново ще взема ли нови кредити?
Мисля, че не, защото така ще можеш да си изкараш диплома само като ходиш на изпит за ниво 0 докато не направиш 130 кредита.
Здравей,
Само веднъж можеш да вземеш кредитите за даден курс. Разбира се, винаги може да си подобриш оценката. От всички изпити, на които си се явил, се пази най-високият резултат. С други думи, ако си изкарал някой курс и имаш 6.00 на изпита, няма какво повече да се занимаваш с него.
Здравейте,
Бях записан редовно в група от месец октомври 2015, но не можах да се явя на изпита. Разбрах, че ще мога да го направя април месец, но забелязах, че материалите в курса от януари 2016 са различни от тези, по които се готвя. Реално на изпита какво ще се даде - по новата схема или по старите до този момент?
Благодаря предварително.
Каква би била логиката да са различни материалите, но изпитът да не е по тях? Конкретно на въпроса ти: изпитът ще е такъв, какъвто са го обявили на 1вата лекция от съответната инстанция на курса.
Логиката е да има различни групи и да се явяваш по програмата, която си учил, поне така е извън България. Можеш да си вземеш изпита до една година от завършената програма, тъй като и там почти всеки семестър прогамата се сменя, но е ясно, че не минаваш целия курс отново. Разчитам на твоя отговор като ще се готвя по новата програма. Благодаря.