Домашно2 по Практични умения
Колеги, тъй като много от вас не присъстваха на втората лекция :
Домашното е с краен срок за предаване четвъртък, 24.04.2014 наобяд.
Заданието за домашното - то е нещо като таблица с отговори, които трябва да попълните като точки 0,1,2 или х.
Но самото домашно не го помня, не са при мен записките от лекцията, ще трябва да поискате приятелство на Капитана във фейсбук, след това той ще ви включи в затворената група на курса. И там той публикува лекциите, домашните, допълнителни материали.
Бъдете сериозни, който не прати домашно се самоизключва от курса. А който пропусна последния път - губи! :)) Беше много забавно и полезно.
Странно но на мен ми липсва полето за качване на второто домашно. Има само за първото и пише вече, че срока е изтекъл, но тъй като трябваше по майл да му пращаме първото домашно не се занимавах да го качвам и в системата. Дали случайно това може да е проблема, че не съм качил първото домашно и в системата да не ми дава да качвам второто?
Съмнява ме сериозно това да е проблема. Все пак първото домашно му пращахме на мейла, понеже системата не работела.
orlinov respect! :) Много ще съм благодарен, днес ще дълъг и сложен ден. dentia също и за теб :) няма да ми е излишна georgiinkov@gmail.com .Благодаря и на двамата!