Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
istoychevv avatar istoychevv 7 Точки

График на поправителни изпити от Fundamental level

Здравейте отново, тъй като темата ми беше изтрита от подфорума Fundamental level само с причина "правила на форума"(дори не се споменава кое правило съм нарушил, но както и да е).

Та да мина към въпроса - ако съм разбрал правилно след като всички курсове от нивото минат, има поправителни изпити за всички курсове. В момента тече последния курс (high-quality code) от ниво Fundamental level, значи поправителните трябва да са скоро след този изпит. Има ли някаква информация кога точно ще са поправителните изпити, и ако не - кога евентуално ще има и как ще може да се разбере? Благодаря предварително!

3
Въпроси за SoftUni 18/01/2016 20:24:18
Shirdor avatar Shirdor 130 Точки

Според мен си изкарай този курс пък като стане време за поправки, сигорно ще кажат и ще се разбере.

0
Lamms avatar Lamms 197 Точки

Няма информация и аз се опитах да разбера, но още не са решили. Питах Роял, Алекс и Наско. Трябваше да има сесия седмица след изпита по КПК, но от миналата седмица явно има промяна, има съмнения дали ще имаме сега. Днес Роял на лекцията каза, че е много възможно да нямаме поправки тогава на всички изпити, а само по някои изпити, а другите да са ни с другата група. Днес са имали съвещание, но явно не са излязли все още с финално решение.

Надявам се по-скоро да решат и да ни уведомят, особено за мен като работеща е важно. 

5
18/01/2016 21:36:28
IvelinaKaravalcheva avatar IvelinaKaravalcheva 10 Точки

Днес излезе графикът на поправителната сесия.

За съжаление на работещите, някои от изпитите са през делнични дни...

1
Nick1R1 avatar Nick1R1 115 Точки

А по-принцип когато сме на изпити с други групи важат ли точки от отборни проекти, домашни и т.н?? Иначе и аз чакам с интерес датите на поправките за да мога да си направя планове ! Успех на всички ! :)

0
blagovest.naydenov avatar blagovest.naydenov 4 Точки

Някой може ли да каже каква е разликата между изпита на 28.02 Advanced C# / Java Fundamentals и този на 13.03 Advanced C# / Java Fundamentals. Зависи ли кога сме почнали курса и затова да има 2 дати.

0
geiff avatar geiff 71 Точки

На едната дата се явяваш за Advanced C#, а на другата за Java Fundamentals, просто сам избираш на коя дата на кои езика ще пишеш. Според избрания език  ще ти се зачете  изпита дали за Advanced C# или за Java Fundamentals.

0
29/01/2016 17:09:02