Проблеми с качването на домашни?
Здравейте, колеги!
Напоследък имам някакви проблеми с домашните. Вече получих два или три коментара към домашните си, че колегите не намират никоя от задачите в архива или че е качен само sln файлът. Но когато аз си изегля домашното, за да проверя качения архив, всичко е наред. Тази вечер пък реших още преди да си кача архива, да проверя като го разархивирам ще има ли проблем. Оказа се, че в едното домашно не ми отваря единия от проектите, а в другото не отваряше нито един. Наскоро като проверявах други домашни, попаднах на подобен проблем с домашното на някой от колегите. Та въпроса ми е какво мога да направя, за да избегна този проблем?
Благодаря!
Старанното беше, че освен последния път, когато още преди да кача zip-а, нещо не беше наред, другите пъти, в които пишеше, че липсват задачи, аз си свалях домашното от СофтУни и всичко си тръгваше... Както и да е, ще видим сега какво ще стане. Пак благодаря! :)
Един приятел имаше такъв проблем, предаде презен проект на изпита, неговия проблем тръгна от там, че той не беше save-нал visual studio а беше архивирал и изпратил файловете. Така че може това да е и при теб, ако винаги го затваряш и тогава Zip-ваш, не се сещам за друго нещо, така че преди да качваш каквото и да било save-кай файловете и затваряй visual studio и тогава архивирай.