Проблем с оценяването на домашни по "Защитно програмиране"
Здравейте, крайният срок за оценяването на домашното по защитно програмиране пише, че е до 21/01/2016, но когато цъкна на "Оцени домашно" излиза този проблем.
Здравейте, крайният срок за оценяването на домашното по защитно програмиране пише, че е до 21/01/2016, но когато цъкна на "Оцени домашно" излиза този проблем.
Благодарим за сигнала, имаше технически проблем - вече би трябвало всичко да е наред. Удължихме срока за оценяване до 22-ри. :)
Здравей,
Имам същия проблем с домашното за "Бързодействие и оптимизация на кода". По-рано днес обаче успях да оценя няколко домашни от предишното такова ("Защитно програмиране").
Поздрави!
Същият проблем за "Защитно програмиране"
Аз също имам същия проблем, чакаме някой от екипа да сподели.
Здравейте колеги,
имам абсолютно същият проблем с оценяването на домашното по "Защитно програмиране" , също така имам същият проблем и с оценяването на следващото домашно от курса , което е "Бързодействие и оптимизация на кода" . Ще се радвам бързо и адекватно да се справят хората от екипа на СофтУни с този проблем .
Благодаря и поздрави :)
Преди като исках да оценявам домашните по "Защитно програмиране" и "Бързодействие и оптимизация на кода" ми изкарваше съобщение на червен фон, че срокът е изтекъл, а вече изкарва друго съобщение:
"Нямате право да оценявате домашно за тази лекция!"
И при мен е така.