Къде се гледа, кога е последната редакция?
Колко ще се радвам скоро да я има и на хартия.... :)
Вчера поръчах за печат 800 бройки от новия вариант на книгата (с логото на СофтУни). Ще станат готови в края на май 2014.
На кафето ще оставя едни 10-тина забравени бройки от старото хартиено издание, ако някой е много на зор. Бях ги забравил в еидн приятел и мислех, че са свършили напълно. Даже една бройка за мен няма у дома.
А горе долу кога се очаква обновяване за Java 8?
То кой ли не е на зор :) Дано станат скоро!А и не е лошо с логото на университета да имаме и C#, аз я имам в стария формат, но веднага ще си я взема, ако я има нова, вярвам,че и други колеги ще се възползват, така че печатай! :)
Останали бройки от книгата има ли в кафето ?
Извинявам се ако въпроса е глупав, но не разбирам много от Java. Забелязах в интрото на книгата, че пише следното:
"Обръщаме внимание, че настоящото издание на книгата (от април 2014 г.)
внася само козметични промени в съдържанието. Книгата не е обновена
за Java 8 и новостите в езика и платформата (като ламбда изрази)."
Това означава ли, че информацията е outdated или просто не са добавени нови неща излязли в Java, които ще мога да науча от други източници? И ако е възможно някой да сподели такива източници ще е супер.
Благодаря предварително!
Колега книгата просто не е дообновена според Java 8.За човек който не разбира много от Java тези ламбда изрази примерно ,не са нещо належащо.Можеш да ползваш книгата спокойно и за Java Basics курса и за самоподготовка. :)
Поздрави!
Ок мерси много!
Предговор 53 стр.
Най - долу, отдясно:
Светлин Наков,
София, 14.07.2008 г.
(последна редакция: 21.04.2014 г.)
Ооо.. вярно. То и логото на университета го има. Супер!