Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
p.tseperski avatar p.tseperski 21 Точки

[Java Web Development] Относно срокове за домашни

Здравейте на всички,

 

Бих искал да попитам ръководителите и лектора на курса възможно ли е крайния срок на домашните да зависи от момента на успешно качване на клипчето в youtube, а не от датата на лекцията? Мисълта ми е, че вие го качвате евентуално на следващия ден и самото клипче като е около 2-3 часа и за онлайн участниците всъщност заминават приблизително 2 дена, защото допускам, че повечето онлайн участници са работещи/студенти/ученици, т.е. са заети. :)

 

Това по-скоро като молба за последващите лекции, 1-вото домашно е лесничко и времето ще стигне, но предполагам следващите лекции трудността ще се вдига лека-полека.

 

Аз също съм онлайн участник, но много бих искал да участвам в теста и представяне на проект. :) 

 

За датата на теста и презентацията също имам въпрос, но в друг пост за тях.

 

Благодаря предварително!

Тагове:
1
Java Web Development 01/02/2016 11:38:55
deyan.zhekov avatar deyan.zhekov 159 Точки

Здравей,

сроковете за домашни са съобразени с текущите практики в SoftUni и са съобразени с разпределението на лекциите. Целта е домашното да е приключено преди следващата лекция. От тази гледна точка, не смятам, че промяната на сроковете би довела до положителен ефект - по скоро до изоставане с материалите.

Разбирам съображенията относно заетостта, но не виждам как да ги решим без да навредим на процеса на протичане на курса.

В живота винаги е така - нямаме време за всичко, което ни се иска да направим. Налага се да си приоритизираме задачките.

 

1
p.tseperski avatar p.tseperski 21 Точки

Ясно, разбирам. :) Аз за това питам "ако може", ако не - здраве да е. Ще се постарая да се впиша в границите. :)

 

Thanks!

0
asata avatar asata 8 Точки

Все повече започвам да подкрепям тази идея!

0