Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Filkolev avatar Filkolev 4486 Точки

С малко повече желание от страна на проверяващия няма да има значение на какво IDE е писано домашното. Стига папките със сорс кода да са налице има начини проект писан на едно IDE да се отвори без особени проблеми в друго. Нещо от рода на import project, create project from existing source или подобна опция.

Добре е всички, които предават и оценяват домашни, да са наясно с тези неща; бих препоръчал на всеки да си направи по едно малко проектче в различните IDE-та и да опита да го импортира в това, с което работи преимуществено. Не съм сигурен как стоят нещата ако се ползват външни библиотеки, но би трябвало и тази информация да може да се достъпи от всяко едно IDE; за всеки случай добре е и това да се отиграе.

0
asata avatar asata 8 Точки

Дам, аз знам как да го импортирам, но въпроса ми е по скоро трябва ли да го импортирам

0
Filkolev avatar Filkolev 4486 Точки

Като човек, който решава домашното, не си длъжен да правиш друго, освен да си решиш задачите, които са поставени, с каквито инструменти прецениш.

Като проверяващ вече можеш или да импортираш проектите в IDE-то, което ползваш (примерно проектите писани на Eclipse да си ги вкараш в IntelliJ), или да си сложиш различни IDE-та и всеки проект да отваряш с това, на което е писан. Както ти е най-удобно.

0
asata avatar asata 8 Точки

Благодаря за отговора

0