Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
ViPeRsA avatar ViPeRsA 189 Точки

Programming Basics февруари.

Здравейте, току що се записах за курса който започва февруари месец, но забелязах, че изпита след него е април месец.Та, въпросът ми е февруарския курс застъпва ли се с януарския, или и той започва от това ниво което е преди нулевото.Мерси предварително.

Тагове:
-1
Programming Basics
agoranov avatar agoranov 12 Точки

Двата курса са идентични, като има нов курс всеки месец (или най-много през месец). Не ти пречи да гледаш лекциите от настоящият курс.

0
26/01/2016 17:46:18
ViPeRsA avatar ViPeRsA 189 Точки

Това ми е ясно.Въпросът ми е като отида на 20 февруари от кое ниво ще почна, от това което е било преди или от най-новото(нивото което е преди нулевото)

0
agoranov avatar agoranov 12 Точки

При така зададеният въпрос, ако започнеш на 20 февруари ще започнеш от ниво 0 (Basic Level), което е същото което тече в момента от 16.01.2016г. Ако притесненията са ти, че ще започнеш от по-горно ниво (и няма да си готов за него), не се притеснявай. Няма как да стане, без да са те приели.

0
LittleZombie avatar LittleZombie 30 Точки

Здравей! Няма ниво преди нулевото. Нулевото е ниво Programming Basics, което е подготвително ниво. А ако вече имаш познания в програмирането, се записваш пак за Programming Basics(online форма на обучение) и просто чакаш да дойде датата на изпита за първо ниво - Fundamental level.

-2
ViPeRsA avatar ViPeRsA 189 Точки

Явно не съм задал въпроса правилно и ще опитам пак.От известно време гледам лекциите и решавам задачите от ноември месец 2015 година(примерно) където лекциите са структурирани по следния начин:Откриване на курса-->Математика за програмисти-->Въведение в програмирането и т.н.Днес от любопитство цъкнах на януарския курс и гледах откриващата лекция  в която Наков обясни, че предишната програма била много трудна и прекалено малък процент от хората се справяли.За да се справи с този проблем, курса Programming Basics вече е променен и започва от доста по ниско ниво като дори има междинен изпит, след което се преминава към Математика за програмисти-->Въведение в програмирането и т.н.

И тук идва отново въпросът ми.Февруарския курс по стария план ли започва(от математика за програмисти и нагоре) или започва от това ''Мега" начално ниво представено за първи път този януари.

Надявам се този път правилно да съм обяснил.

Поздрави.

0
r3v3nan7 avatar r3v3nan7 365 Точки

Според мен оттук насетне вероятно ще започва от програмата за януари, но все пак ще е хубаво някой който разполага

с повече информация да потвърди. За мен е по-логично да се започва отсега нататък с тази програма, защото както

господин Наков каза, няма как да го направи по-лесно от това. А и сегашният формат на курса на мен лично ми харесва. 

Който му е по-трудно има повече време , който пък е по-напред може да си решава задачите за по-напред и ще има още

повече време да се упражнява. Колкото повече време пък се упражнява , толкова по-добър става... 

3
ViPeRsA avatar ViPeRsA 189 Точки

И аз предположих, че от тук нататък ще се започва по обновената програма, но когато тръгнах да се записвам, пишеше, че изпита ще е април месец което е 2 месеца след началото на курса, а новата програма ми се струва, че е по дълга от два месеца и за това реших да питам.

0
r3v3nan7 avatar r3v3nan7 365 Точки

Не се притеснявай просто следи темата. Можеш да си сигурен, че някой по-компетентен ще ти отговори :) 

2
ViPeRsA avatar ViPeRsA 189 Точки

Ъп(Надявам се да не е забранено)

-1