Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
angels82 avatar angels82 32 Точки

Необходими знания за Unity 3D

Здравейте,

В описанието на необходимите знзния за курса са описани начални нива на С# и ООП. Аз току-що завърших Programming Basics и все още не съм започнал Fundamentals, където се изучава ООП. Подходящ ли е за мен курса по Unity 3D при това положение или ще ми е трудно без познанията по ООП?

Благодаря!

Тагове:
0
Unity 3D
gvanastasov avatar gvanastasov 52 Точки
Best Answer

Би трябвало да си ОК - казвам го предвид, че работя с Unity от около 3 години, не според това, което ще се очаква от курса. За мен Unity е готино място да научиш много за практическото и нагледно ползване на C# (малко по-различно от стандартното), както се казва ON-THE-FLY - но имай предвид следното - математика ще има много, ако не в курса, то по-принцип при game dev. Ако имаш притеснения, мисля че е най-добре да се свържиш диреткно с човека, който води курса - смятам, че той ще ти даде най-коректно мнение. Плюс - както Unity обичат да се хвалят - "по-голямата част от програмирането вече е свършена от нас(Unity)" :)

0
angels82 avatar angels82 32 Точки

Благодаря ти много! Математиката не ме притеснява. Притесненията ми са да не би да избързвам и да трябва да имам по-стабилни умения преди да се захвана да уча Unity. Благодаря за отговора!

0