Ниво на заетост в Софтуерен Университет
Здравейте,
интересувам се от това колко натоварена е програмата на един студент в модулите след приемния изпит. Предстои ми смяна на университета , тъй като сегашния ме затрупва с прекалено много материал, който в голяма част дори не смятам за практически полезен и не ме влече (въпреки добрите резултати до сега) , а това води до липсата на всякакво време за самообучение и подготовка. Въпросът ми е и по-специално към хора, които учат паралелно в НБУ и Softuni, тъй като обмислям това като една от опциите ( другата е един от университетите партньори). Бих ли могъл да съчетая двете , при положение, че съм доста начинаещ ( започнах да се занимавам с програмиране преди 4 месеца за 1ви път) ?
П.С
Извинявам се , ако примерна седмична програма е качена някъде.
Посещавам Programming basics January 2016 and i love it ! :)
Благодаря ! Ще се радвам ако някой друг също даде мнение по въпроса :)
long story short пробвай там където най-много те влече, без да правиш бакалски тънки сметки за времето, ако видиш че лийкваш, ще промениш стратегията - ще запишеш в другата опция, която си имал (НБУ <-> университет партньор). В най-лошия случай ще си се вътрил една семестриална такса. Пари се вадят и харчат :)
Аз съм учил в НБУ (преди СофтУни), където изкарах 3 семестъра и може би няма да си довърша обучението (набих 3 семестриални такси така да го кажем). Университетът е хубав и преподаването е добро. Натовареността не е малка. Главната причина да се откажа беше, че работех и нямах кога да ходя и съответно не виждах причина да карам фейк образование :)
Мерси за съвета . Само не разбрах , защо "фейк" :)