Банери и презентации на СофтУни
Здравейте,
подготвям една статия за СофтУни, която ще публикувам в блога си и ми се иска да сложа и някакъв банер. Преди време (февруари някъде) бях попитал във фейсбук страницата, дали ще се направят банери и рекламни материали, които да можем да ползваме, но тогава беше откриването още и ми отговориха, че по-късно ще направят.
Разбирам, че в момента има доста по-важни неща като организация на поправката, новия прием, конференцията в Боровец и т.н. , но направата на един или няколко банера не е голяма философия, така че, разбира се с позволението на екипа, може да се организираме да си направим.
Другото, което исках да попитам е дали някъде (Slideshare или някакъв подобен сайт) има качени презентациите за курсовете. Мислил съм си да ги кача аз ама не знам дали е редно да качвам презентации на СофтУни.
Последния ми въпрос също до някъде е свързан с темата. Имам няколко познати, които имат мерак да си направят сайт, не са студенти в Университета, но следат лекциите и повечето от тях чакат дизайнерските (Photoshop, UX IU ако мога така да ги обобщя) курсове и постоянно ме питат дали не мога да има намеря някакви ваучери за намаление на хостинг и/или домейн услуги. Предполагам, че и доста от студентите тук ще искат да си имат собствен хостинг, на който да си качват задачи и проекти над които са работили. Видях че SuperHosting са едни от спонсорите на конференцията, надявам се да не прозвуча много нагло , но евентуално могат ли да се издействат някакви купони за намаление на техните услуги. Аз лично ползвам само техни услуги, както за мен така и ми се наложи да взимам за клиенти и съм много доволен, никакви забележки.
Поздрави
Все пак не е задължително тия хостинги да се ползват за приложения, може и за статични страници, така че още сега на първо ниво на HTML & CSS пак би било полезно.