Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
iliyanaydenov avatar iliyanaydenov 25 Точки

Крайният срок за предаването на домашното беше 28.01.2016 0:00 часа., което е полунощ на 27-ми срещу 28-ми. И аз се обърках, но се усетих навреме.

0
28/01/2016 17:25:23
Kamenov avatar Kamenov 18 Точки

Ясно, аз не бях погледнал часа за това съм за заблудил.

Мерси :)

0
KrasimirRaikov avatar KrasimirRaikov 0 Точки

Да, аз допуснах същата грешка и оставих за последно в случей, че ми хрумне как да направя кода по-добър. Нищо за следващия път ще знаем :DD

0
dim4o avatar dim4o 289 Точки

Хах. И аз съм в клуба. Обикновено май пише 23:59. Доста е подвеждащо. Аз още преди 2 дена го направих, но бях решил да го изпратя на датата. Тъпото е, че няма да имаме никаква обратна връзка за домашното. Ако искате може да пускаме линкове тук.

1
RAYCHEV avatar RAYCHEV 31 Точки

И аз останах да гледам като теле в железница. Но явно не съм сам ( не , че ми е някакво успокоение )

0
julieta.p.atanasova avatar julieta.p.atanasova 74 Точки

В началната страница, когато си логнат, имаш една секция "Моите домашни". Там си пише точно колко време остава до крайния срок за всяко домашно. Може да поглеждаш и там, за да не стават такива обърквания в бъдеще :)

0
asata avatar asata 8 Точки

Кога ще качите материалите от 28-ми?

0
julieta.p.atanasova avatar julieta.p.atanasova 74 Точки

По принцип материалите се качват от лектора на курса и зависи от него. Обикновено само за видеото от лекцията трябва повече време. Тези дни би трябвало да ги качат по някое време.

0
b.yordanov avatar b.yordanov 146 Точки

Според мен си е чист бъг, който трябва да се оправи. И аз видях 28-и и си мислех, че имам още един ден да си почина но се усетих на време...

1
deyan.zhekov avatar deyan.zhekov 159 Точки

Здравей,

крайният срок за предаване на домашните нарочно е в този формат - надявам се да се поучиш/те от грешката нещата да се оставят за последният момент

-4
denka avatar denka 52 Точки

Извинявам се предварително за хейта, но наистина е крайно разочароващо да се види такъв коментар от лектор. Ами вземете дайте грешна информация в презентазиите, че да се начуат хората да слушат на лекциите и т.н. - други уроци от живота. Със сигурност много хора работят или учат по няколко неща едновременно и са си разпределили времето така, че да насмогнат за всичко. Естествено е да гледат да приключат нещата си в график, а не да четат с лупа  какво някой е решил да промени в нормалния цикъл на протичане на един курс в Софт Уни.

4
deyan.zhekov avatar deyan.zhekov 159 Точки

Здравей,

нека да не започваме оправданията с работа - и аз работя. Подготвям всичко по курса в свободното си време, а не в работното.

И за мен е крайно разочароващо хората да се опитват да "издрапат" вместо да си учат и предават нещата в срок, КОЙТО МЕЖДУ ДРУГОТО Е ЯСНО ОПРЕДЕЛЕН.

-2
denka avatar denka 52 Точки

Нямам против срока, а против "нарочната" смяна на формата му. Има много причини да се работи със срокове. Това с работата и другите ангажимените е просто един пример  - не опрадание. Ето и още един: Случва се домашното да се предаде по - късно точно защото хората не се опитват да "ИЗДРАПАТ", а да учат и вместо просто да хвърлят първото, което са написали да изчакат да видят какво още могат да подобрят за оставащото им време.

В момента със сигурност знам за 2-ма човека, които заради това не са качили по - рано.

3
29/01/2016 21:27:20
Hristo_Penchev avatar Hristo_Penchev 388 Точки

И на мен не ми е за оценките, но мисля, че срокът не е оптимален. По-добре би било ако е примерно 10 дни. Изхождам от следните съображения - в четвъртък имаме лекция, след това домашно. Вкъщи си преглеждаме материалите от лекцията, тръгваме да пишем домашните. Но възникват трудности, въпроси, с които не можем да се справим. Ако срокът е примерно 10 дни, можем на следващата лекция да зададем въпросите си и да ни обяснят това, което не сме разбрали. И след като сме попълнили пропуските, да предадем домашното до неделя. А така, като срокът е сряда, който не разбере нещо, гори. За мен лично точките от конкретното домашно не са особено важни. Дори да не успея в срок, после гледам да наваксам и да си допиша домашното. Но има хора, на които изпуснатият краен срок би им подействал демотивиращо. Затова нека екипът помисли за възможността да се даде срок от десет дни, за да можем да получаваме консултации, когато домашното ни затрудни.

1
b.yordanov avatar b.yordanov 146 Точки

Моят съвет е търси в интернет и се опитвай да се оправяш сам. Сега може да звучи тъпо но за  в бъдеще ще ти е от голяма полза, все пак има цяяяяяял интернет.

0
Hristo_Penchev avatar Hristo_Penchev 388 Точки

Йорданов, това за Интернет се подразбира. Едва ли има студент по информатика, който да не опитва да търси първо в нета. Но не винаги успяваш да намериш необходимата информация. Понякога е нужно повече обяснение и обмен на опит за конкретната задача. И възможността да попиташ някой колега или лектора не е за подценяване. 

0
deyan.zhekov avatar deyan.zhekov 159 Точки

Здравей,

сроковете за предаване и оценка са изцяло съобразени с практиките в SotfUni (с които съм напълно съгласен).

Причината домашното да се очаква да е предадено преди следващата лекция е за да се създаде навик в студентите (принудително) да не изостават с материала.

Що се отнася до възможността да се задават въпроси - освен Интернет, основната идея на този форум е именно тази - да задавате въпроси и да получавате отговор/помощ в зависимост от нуждата.

2