Проблем с видео формат и Mozilla SOLVED!!!
Здравейте, знам че не му е тук мястото, но имам проблем с видеото във www.y-angel.com
Сайтът е на един приятел и проблема му е, че още в индексната страница и не само, но понеже оправи ли се тя, ще се оправи и другото.Showreel е бутона, освен Мозила всички други браузъри отварят видеото, Опера, Сафари, Хром, дори и ИЕ, колкото и да ви е странно :) едва ли всички версии, но последната го прави. Обаче как да решим проблема с Мозила? До тук опитах 3 варианта с файлове .mp4, .webm, .ogg и никакъв ефект! Ако някой има идея да помага, пък и съм сигурен, че на много хора ще им е интересно.
p.s. знам,че видеото не е за категория C#, но все още няма HTML и подобни
успях да го пусна в Mozilla. свалих си цялата страница офлайн и видях в html следното:
<div id="video_wrap">
<p class="title">showreel</p>
<video controls="controls" height="288px" width="512px">
<source src="showreel_files/showreel_002.txt" type="video/mp4">
<source src="showreel_files/showreel.txt" type="video/webm">
</video>
</div>
видео файловете в папката с ресурси също бяха с разширение .txt. Промених им разширенията съответно на mp4 и webm. Промених също и html файла така:
<div id="video_wrap">
<p class="title">showreel</p>
<video controls="controls" height="288px" width="512px">
<source src="showreel_files/showreel_002.mp4" type="video/mp4">
<source src="showreel_files/showreel.webm" type="video/webm">
</video>
</div>
и видеото тръгна.
Как си свалил сайта офлайн и защо файловете са били .txt. Всъщност ако е така не е логично да работи под другите браузъри, можеш ли да ми обясниш по-подробно.И най-важното - при мен също върви офлайн...Но все пак, ако можеш по-подробно да ми обясниш какво си направил, може и да помогне.И много благодаря!Днес писах в 3 форума и ти си единствения, който ми дава смислен отговор и наистина се опитва да помогне!Огромно-Благодаря!Ще чакам подробоности!