Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
MartinRusanov avatar MartinRusanov 94 Точки

Приемни изпити Programming basics

Здравейте, някой знае през какъв интервал от месеци се провежда един кандидатстудентски изпит по Основи на програмирането?

ПС: Аз разбрах за интевала от месеци по телефона, но имам още един важен въпрос: Някой знае ли какви са предимствата и недостатъците на следните програми в СофтУни: На това да издържиш приемния изпит, да си студент в СофтУни, да получиш диплома и това просто да се запишеш на курсове без да получаваш диплома. За мен по-добрия вариант е първия, но явно и втория вариант със записване на курсовете (без диплома на края) има своето значение. Предполагам и двете програми имат своите изгоди, ще съм ви благодарен за помощта

0
Въпроси за SoftUni 08/02/2016 17:56:58
gabi.ivanova avatar gabi.ivanova 370 Точки

По мое мнение (ако правилно съм разбрала въпроса) най-добре е да издържиш приемния изпит и после да изкараш всички нива, както са по програма. Не е случайно разпределението, има си последователност и логика да е така. Отделно може да следиш всички отворени курсове и който ти е интересен, да се записваш на него. Не знам какви облаги носи самата диплома, но същественото е да научиш колкото може повече неща :) 

0
MartinRusanov avatar MartinRusanov 94 Точки

Благодаря за мнението

0