Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
p.tseperski avatar p.tseperski 21 Точки

[Java Web Development] Fail на качване на домашно

Здравейте отново, пак съм аз от 16-ти апартамент...,

Около 4 минутки преди крайния срок се опитах да си кача домашното, както направих и с предходните две (при които нямах такъв проблем...), и ми се появи това: 

Лошото е, че направих Alt + Prt Scr, вместо само Prt Scr и часовника не ми се вижда... Както и да е де часът на събмитване беше към 23:56ч. и бих искал ако е възможно да си кача домашното, защото смятам, че съм спазил срокът, макар и в последните няколко минути.

Тагове:
2
Java Web Development
RoYaL avatar RoYaL Trainer 6845 Точки

Има голям шанс да не си със същото време каквото е на сървъра. Аз обикновено се ориентирам по постовете във форума.

EDIT: Веднага след като постнах си шотнах екрана и часовника на компютъра. Виж в колко ми е поста и часа на компютъра ми.

1
15/02/2016 02:59:02
p.tseperski avatar p.tseperski 21 Точки

Шит... Значи са 5 минути напред... Ами окей, колега, мерси за инфото, следващия път ще го имам в предвид. :) Кой да предположи, че ще има чак пък 5 минути разлика... Ами тъпичко, хубаво е да се вижда такова нещо защото стават такива работи...

0
XmUrF avatar XmUrF 363 Точки

Откакто се помня часовникът на сървъра винаги е бил напред. Имаше един момент когато пак беше с около 5мин напред, но в повечето случаи е 1-2мин. Все още недоумявам колко точно пък трябва да е сложно да имаш синхронизиран часовник на сървър с интернет. И остави другото, ама това е ебаси и неточният часовник, така да играе времето, все едно всяка седмица някой го бъзика.

0
p.tseperski avatar p.tseperski 21 Точки

Абе майната му, айде... Случило се, другия път половин час преди края ще събмитвам. :) Въпроса е, че не е сериозно и че ако ще има такава разлика - то трябва хората да имат информация за нея за да я имат в предвид.

Не върви сега да хейтваме, ама нека поне да се отстрани този проблем.

0