Отборни работи - Февруари 2016

Здравейте,

Поради технически проблем довел до невъзможността всички да се запишат и участват в отборна работа се налага да се въведат няколко промени около последната. За да предложим максимално качество, удължаваме срока за изпълняване на възложената работа и съответно датата за защита става 11 Март 2016 година.

С цел максимално удовлетворение на участниците предлагаме възможността да направите вътрешно обсъждане и да изберете сами отборите си - както участниците, така и името на отбора. За студентите, които не искат и/или не могат да участват в избран от тях отбор все пак предлагаме и възможността да участвате в произволен такъв.

За да се запишете за избран от вас отбор или произволен такъв използвайте Google spreadsheet формата

Срокът за записване се удължава до 22 Февруари 2016. Автоматично съставените отбори от предишното записване се анулират. Новото записване важи за всички.

До тогава ще имате възможност да обсъдите с други ваши колеги дали желаят да бъдат ваши съотборници и да се впишете във формата по-горе. Един отбор може да има максимум 5 човека и минимум 2. Документът има две страници (Sheets) спрямо това в какъв отбор искате да се запишете (произволен или избран). Вписвайте вашите nickname-ове както и формата на обучение (в общия случай това ще е формата, в която ще защитавате).

От името на целия екип се извинявам за причиненото неудобство.

Желая лека и спокойна вечер,

Иван