Профил
Loading...
+ Нов въпрос
TodorovH avatar TodorovH 216 Точки

Организационно предложение!!!

Колеги, моля преди да поствате нова тема да преглеждате форума и ако има тема, която ви удовлетворява питането или предложението, да си поствате въпросите, отговорите и предложенията там!!! Форума за 2 дена стана пълно мазало, заради колеги, които искат да са оригинални или просто да събират точки! Много трудно се намират стойностните неща, било то решение на задача или друго важно нещо, да не говорим, че скоро от тагове началната страница ще бъде пълна лудница!

Уж ще ставаме програмисти, които пишат отлично четим и разбираем код, а един форум не можем да поддържаме чист и подреден!!!

Благодаря за вниманието и дано не съм засегнал някой на честолюбие, че то гузен негонен бяга, както са казали хората! :)

Тагове:
Lyubo avatar Lyubo 172 Точки
Добре казано колега, наистина ще е хубаво преди да се отваря нова тема да се провери дали вече има създадена подобна. Също ще е хубаво задачите от една и съща домашна работа да се слагат само в една тема, а не за всяка задача да се отварят по-няколко теми. По-този начин ще се улесни и търсенето в форума.
1
Yulia avatar Yulia 1345 Точки
Мда, и аз писах същото, ама кой да обърне внимание... дори тази тема е вече някъде закопана сред многото страници. Дано с този пост поне още за малко се задържи отгоре. Не знам кои са модератори, ама трябва някои теми да се "мърджнат".
3
Plami avatar Plami 373 Точки
Абсолютно съм съгласна! Тъй като съм начинаеща ми лудна главата от толкова много информация, а и този форум направо "цепи мрака" - много дискусии за едно и също нещо, всеки като има въпрос по дадена задача за по-лесно създава нова тема без да прегледа старите. Дали не е възможно да обединим темите или вече е късно? Може би като проработи search-a ще се оправят нещата :)
1
v1ppers0nn avatar v1ppers0nn 234 Точки
Според мен всички го правят за да печелят точки!
2
Lyubo avatar Lyubo 172 Точки
Настина повечето хора го правят заради точките, но има и хора който не се сещат да търсят в форума. За мен едни от главните проблеми за сега са че няма "Правила" за форума и че няма бутон "Търси", което усложнява ситуацията.
3
Plami avatar Plami 373 Точки
Набират се като глист на буца :D
0
TodorovH avatar TodorovH 216 Точки

Като програмист на сорс код се набират! :)

1
ZvetanIG avatar ZvetanIG 917 Точки
Подкрепям колегата. Наистина трябва да прочетеш половината форум, за да намериш полезните неща. А не всички имат време за това.
2
TodorovH avatar TodorovH 216 Точки
Интересното в случая е, че в началото, като пуснах темата имаше няколко отрицателни вота, явно все пак има хора, които живеят, за да омазват всичко и се стараят да пречат по всички възможни начини!
0
nikolay.dimov83 avatar nikolay.dimov83 142 Точки

Мда, това с отрицателните вотове и аз го усетих, но накрая ако админите решат да пуснат брояч за отрицателните вотове от 1 IP ще се забавлявам искрено :)

Иначе по мое лично мнение щеше да е по - разумно да включат активността във форума, като елемент на оценката след като мине този курс - да се отсеят малко хора (и хейтъри), а и студентите да понапреднат...

0
ZloboMiR avatar ZloboMiR 50 Точки
Защо са ни отрицателни вотове по ИП, нали не сме тролове с по пет акаунта? И сега се виждат в профилите. Поразгледай, позабавлявай се. :)
А при липсваща търсачка даже съм изненадан колко е подредено. Без търсачка единственият начин да се намират лесно важните теми е се дублират. :D
0
TodorovH avatar TodorovH 216 Точки
Толкова много теми има вече по едни и същи въпроси, че се чудя къде да поствам! Според мен теми като за домашните примерно трябва да се пускат от админите на форума, така ще има ред, а не като преди малко един пич пусна тема за домашното от третата лекция преди още да е минала самата лекция, само и само да не го изпревари някой! хахахаха трагедияяяя! :)))))
0