Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Супер!Кога можем да очакваме пълното видео?
Здравей,
не съм сигурен какво визираш под "пълно", но допълнителното видео включва целия материал - просто липсва частта, в която проектът се счупи, частта с въпросите от публиката и като цяло е доста по-директно и без няколко повторения на част от понятията (ако не разберете нещо може да го превъртите назад и да си го пуснете пак).
Не се притеснявай от дължината на двете видеа.
Т.е да повторя дали съм разбрал правилно:
Изгледах ги и двете видеа,на това което е от камерата от 1час и 20 мин до около 2часа и 05мин е проблема за които се споменава.След това до края на лекцията има още материал.
Това водео което е от 1час и 17 мин обхваща целият лекционен материал?
Благодаря.