Ментори на Programming Basics?
Здравейте!
Наложи ми се смяна на групата за посещения на новозапочналия Programming Basics. Новата ми група е т 18 до 22ч, в зала Code Ground. Тъй като не присъствах на тази лекция в събота, а на ранната нямам координати на менторите и не мога да се запиша.
Прегледах качената лекция, но не знам в коя от двете зали е проведена. Та, въпроса ми е, може ли някой от курса в зала Code Ground да ми даде мейл на ментор, за да се запиша?
Благодаря предварително ::)
Ето ти и меилче на нашия ментор за всеки случаи ако имаш предвид лекцията от 20.2 от 18:00. slavpetroff@gmail.com
Здравейте,
ще пиша в тази тема за да не отварям нова......въпроса ми е за хората които са онлайн/като мен/ как да си намерим ментор или просто си намираме и питаме каквото ни интересува във форума?
На мен лично би ми било удобно ако има с кой да си контактувам по скайп или фб.месинжър.....
Само вечер съм пред компа, през деня от мобилния използвам нет, на него чета, с него общувам.....
Та идята ми е ако има желаещи от тези дето са онлайн, да си обменим контакти и да имаме ментор който да е налиния и да може да отговаря.......защото щом сме онлайн или не сме у Софията или денем работим.......
п.с.Времето е ценно, малко хора го разбират....имам проблем с компа....писах в друга тема, с XP съм и не мога да си инсталирам VS. колко часа изгубих в търсене и ровене, да бях изгледал няколко лекции.
Относно ментора до колкото съм запознат за онлайн обучаващи се по принцип не е предвиден ментор, въпреки това винаги може да задавате въпросите си във форума. Относно VS под XP най-вероятно някоя по-стара версия може би 2010 и надоло, но незнам колко ще ти е полезна за по-нататъшните курсове евентуално.