Loading...
v1ppers0nn avatar v1ppers0nn 234 Точки

Можеш да се запишеш на ново за курса C# Basic през септември. Както се записа сега, така и ще можеш да се запишеш тогава. Нищо не си изгубил :) Ако тогава пак не можеш, пробвай и януари.

-1
quickben avatar quickben 966 Точки

v1ppers0nn г-н Наков каза , че пускат нови групи Май месец което означава , че единственото сигурно нещо засега е , че през месец Май ще бъде отворено кандидатсването за новия подготвителен курс ... а кога точно започва курса и кога ще бъдат приемните изпити все още никой не знае със сигурност или поне няма изнесена официална информация и следователно не е много коректно да казваш на всички които пускат подобни теми , че следващия курс е през септември най-малкото сложи едно според мен в началото за да се знае , че не е сигурна информация :)

-1
v1ppers0nn avatar v1ppers0nn 234 Точки

1. Ще има прием през септември!
2. Казвам, че ще може да се запише по курза за септемврийския прием, ако пак не успее, да се яви януари!
3. Не съм казвал на ВСИЧКИ които пускат подобни теми, че следващия курс е през септември! Казвам, че приема е септември а курса ще е околу месец и половина, два преди приема!!!

-2
quickben avatar quickben 966 Точки

Е няма нужда да се впрягаш толкова ;)

"Прием" се нарича цялата процедура по кандидатстването , от подаването на документи ("прием по документи") през изпитите ("приемен изпит") ("поправителен изпит) и  чак до финалната фаза а именно обявяването на класиранията и  плащането на таксата което в случая се явява и записване за ниво 1.

Следователно цялото объркване идва от факта , че ти наричаш всичко прием което не е коректно и поне за мен е объркващо , защото как ще се запише направо през септември след като първо трябва да мине през първата фаза на приема , сиреч прием по документи който ще е през месец Май и доколкото си спомням точно в този етап от приема се посочва , че човек желае да пропусне подготвителното ниво и да се яви направо на приемният изпит който вече би трябвало да е през септември.

Допълнително мисля , че не е работа на никой освен на екипа на "софт уни" да казва кога какво ще бъде най-малкото без да искаш може да объркаш някой било то и с намерението да помогнеш.
0
Yulia avatar Yulia 1346 Точки

Здравей, julifis.

Разбира се, че ще можеш да се явиш през септември или през който и да е от предстоящите приеми, но ще трябва пак да кандидатваш, да се запишеш за курса и евентуално да изпращаш домашни (ако ще посещаваш курса присъствено). Т.е ако си бил записан присъствено и вече си изпращал домашни и т.н - те няма да ти се зачитат.

Доколкото знам, през май месец ще пуснат кандидатстването за следващият подготвителен курс. Следи сайта, форума или фейсбук страницата на СофтУни, за да не пропуснеш нещо. Тогава ще получиш и по-точни указания за процедурата по записване.

А до следващият изпит, можеш да се готвиш по видео-лекциите(например) и да тренираш върху изпитните задачи в Judge системата.

Успех!

5
julifis avatar julifis 1 Точки

Благодаря на всички за коментарите и отговорите!

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.