AdvancedC# изпит - 28.02.2016
Кога ще излязат резултатите от изпита и какъв е минималния брои точки за да се вземе?
Кога ще излязат резултатите от изпита и какъв е минималния брои точки за да се вземе?
Колеги,
получихте ли оценки ? Аз още нямам и се чудя данеби да има някакъв проблем с мен. На този изпит няма ръчна проверка, а само трябва да се приравнят резултатите към оценки по шестобалната система.
Все си мисля,че досега трябваше да са излезли.
Колеги, тъй като се очаква оценките да излязат след 11-ти март, което е 2 дни преди поправката, искам да ви обърна внимание върху един проблем.
Практиката, когато хванем някой да преписва, е да го накажем с -50 точки финален резултат и анулиране на изпита. Не искам да споменавам имена и да излагам хора, но над 10 човека може би живеят със заблудата, че са си взели изпита, което не е точно така. Препоръчвам на всеки, който леко го гризе съвестта, да заповяда на изпит и тази неделя.
И не се пробвайте да заблуждавате системата.
Ясно е, че крайните оценки от курса ще излезнат след защитите, но аз дори оценките от judge-а не виждам да са въведени, а те са известни.
Освен да уведомя хората, които имат административен достъп до сайта, няма какво да направя. ; )
Преди малко изпратих един протокол с оценки от защитите днес. С това общо взето моята работа се приключва. Както всички знаем от ООП, не е добре един да върши всичко : )
Колеги, вече би трябвало да имате оценки.
Има да :)
Здравей , тъй като се явява поправителен/повишителен за випуск Септември 2015 година, не би ли трябвало да бъдат добавени точките от домашни и екипен проект ? Не съм получил точки от предаваните домашни и екипният проект :/
Странно. Аз съм от септември също и съм получил своите бонус точки би трябвало и ти да си.
Тъй като удължиха работата по екипния проект и съответно защитата му, а към оценката трябва да има евентуално и бонус от екипния проект, трябва да има оценки на 11.03. Така беше написал в някоя тема Royal.
Да, вярно,че беше така. Благодаря :)