Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Ivobos avatar Ivobos -43 Точки

Относно условията и правилата на Софтуерния Университет

Здравейте. От известно време любезно и настоятелно ми се предлага да приема "условията и правилата на Софтуерния Университет". Нямам идея дали повечето сте ги чели и дали сте ги приели на доверие, но аз няма да го направя преди да си изясня няколко неща.

1. Какво значи термина "разбрътвянето"? Срещнах го поне два пъти. Ако е правописна грешка (то такива има бол), няма да е зле да си ги оправите, защото е грубо неуважение към клиентите ви да предлагате толкова неграмотно написан текст за одобрение.

2. Защо "студенти" е в кавички? Предлагате качествено образование и се назовавате Университет, а после изведнъж се говори за "клиенти"? Бихте ли пояснили какво точно сте, че аз нещо явно не съм разбрал?

3.Що за документ са всъщност тези "условия и правила" и защо ме "натискате" да ги приемам?

Това ме интересува засега, но ако стане диалог може допълнително да се включа. 

Благодаря.

 

-15
Въпроси за SoftUni
Anonymous:
Отговорите по темата излязоха извън всички правила и темата се превърна в чат с лични нападки. Ако от екипа на СофтУни преценят, ще прегледат и редактират правилата.

Ако имате конкретни предложения, ги пишете в предвидената тема за тази цел: https://softuni.bg/forum/questions/details/41

Очевидно е, че тук обратната връзка не е градивна и вместо да се поправи това, всички задълбахме в друга посока. Затова смятам, че ще е най-добре темата да се заключи - By Yulia.
XmUrF avatar XmUrF 363 Точки

Абе аз малко оффтопик, ама я като си говорим за правилата, някой знае ли къде мога да ги намеря? Че то като се записвах и си викам, абе сега нямам време да ги чета, после ще ги погледна. Те пък обаче взеха, че изчезнаха :).

0
n.galabov avatar n.galabov 40 Точки

"Ок. И още нещо, Петя. Вие самите сте създали условия за хейтване, давайки възможност да се слагат минуси на мненията. Съжалявам, че го казвам, но това е истината. Навсякъде в социалните мрежи и системите за коментари отрицателният вот е премахнат като опция. Казвам го, защото имам анонимни минуси. Всеки има право да си изкаже мнението, нали има свобода на словото? Оказа се, че съм прав по всички пунктове. Факт! Малко е стряскащо, че стотици, а може би хиляди хора са чели тези правила и условия и не са забелязали правописните грешки или ако са ги видяли са си затраяли тактично? Все едно. Махнете опцията с минусите и оставете само с плюсове. Това е съвет от човек, който има опит в стотици форуми по цял свят. Който не е съгласен с даден коментар  винаги може да се включи и да се изрази, дори да поспори. Няма лошо, щом е аргументирано и  с добронамерен тон. Праскането на анонимни минуси си е чиста проба подло доносничество. Силни думи, но съвсем точно на място казани. Петя, вярвам, че ми разбра? Успех ви желая. smile    "

Господин редактор, понеже говорите за правописни грешки, какво означава думата затраяли

И понеже анонимността на минусите те притеснява - от мен имаш 3 такива. Както виждаш и снимката ми не е на батман/принцеса.

Сега по-малко комплексиран ли се чувстваш?

П.П. Извинявам се на модераторите, че наруших правилата на форума, но просто нямаше как да игнорирам арогантното поведение на субекта, провокирал тази безсмислена дискусия.

3
Ivobos avatar Ivobos -43 Точки

Nikola Galabov, ти верно ли не знаеш какво значи думата "затраяли"? 

Хубаво, че си ми сложил 3 минуса, но аз ти слагам двойка по български. 

Ама за какво ти е да знаеш български, нали ти е ясна думата "селфи"?  

Тя е много по-важна от глагола "затрая". 

Цитирал си ми огромен пасаж от мое мнение, за да се заядеш или по-точно да се опиташ да ме затапиш.

Похвално, но много се изложи с тази издънка. Дано е опит за някаква шега, защото виждам, че си студент в УНСС и си 

момче на 23 години, усмихнато, симпатично, а да не знаеш български език? Малко ми идва в повечко!

Сега разбра ли защо няма как да сме от "едната страна на барикадата" и твоите минуси на практика се

обръщат в плюсове при мен. Нито съм комплексиран, нито ме плашат минусите. А те както се оказа не са анонимни!

Тяхното име е "стряскаща неграмотност".

Знаеш ли какво е "стряскаща"?  

Споко не си нарушил правилата на форума. Няма да те изключат от Университета. Ти си достоен и го доказа. Дай още един минус за всеки случай. И дискусията не е никак безсмислена. Но за да осмисли нещо  човек трябва да има мозък. 

Жив и здрав, Ники.wink

  

-4
ZvetanIG avatar ZvetanIG 907 Точки

г-н Ivobos   според мен тона Ви е нападателен и  неуважителен и ако наистина бяхте света вода ненапита, вместо да пишете тук и да провокирате хората, трябваше да потърсите в сайта  телефон или електронен адрес и да се свържете с екипа на Софтуерния университет, където да зададете вашите въпроси. 

3
Ivobos avatar Ivobos -43 Точки

Общо взето голяма веселба е настанала в моята тема. Юруш на маслините, пардон - давайте да слагаме минуси и да плюем. 

Не съм никак изненадан, дори това го очаквах. Стадното чувство в действие. Извинете - вашата "студентска" общност срещу някакъв си самозванец, който решил да си изкаже различното мнение. Как пък не. Тъй като обичам сравнения ще ви онагледя с едно - Все едно привърженик на ЦСКА да отиде в агитката на Левски след поредната им н-та загуба с обозначително червено шалче и да каже на оклюмалите привърженици - "Слаби сте тази година, много сте слаби!" Ха ха ха! Те си го знаят отлично, но дали ще отговорят - "Евала, пич! Много си прав!"? По-скоро ще му се случи случка на цесекарчето и ще е голям късмет, ако остане жив изобщо!     

Няма да се занимавам повече да отговарям персонално на всяка "мъдрост" по мой адрес. Никой не ми плаща, за да се регистрирам във вашия сайт и форум. Достатъчно други поръчки имам. Работил съм дълго време и като програмист и ми беше интересно как ще тръгне този проект, но вече загубих интерес. Първоначалните обещания доста се промениха и това, което в  момента се предлага вече не ме удовлетворява. Мога да напиша цял ферман защо, какво, къде, как и т.н., но не си струва да си губим взаимно времето. Това, което вашата фирма не може да ми предложи ще го намеря другаде. Пазарът на услуги е пъстър и богат. Вероятно няма да се съгласите с мен, но не може да не ви е направило впечатление, че повече от една трета от записалите се за изпит изобщо не се явиха. Това говори красноречиво, че аз не съм единственият  "черен овен", който нещо не му хареса "стадото на Наков". Като казах Наков се сетих, че той дори говореше първоначално за над 3000 кандидати и готовност от тях да бъдат приети 1200 студенти. А на изпит се явиха под 1000. Ако някой от вас попадне във форум на отказали се и недоволни от "префасонирането" на идеята за Софтуерен Университет, ще получи подобни на "благословиите" срещу моя милост тук. За да не остане някой с грешно впечатление ще подчертая дебело, че нямам абсолютно нищо против г-н Наков. Напротив - много го уважавам като личност и адмирирам всичко, което е постигнал. Мое мнение е, че е страхотно да има Софтуерен Университет, но не умея да си кривя душата и ще си призная, че самата реализация на този етап не ми хваща окото, меко казано. Не ми е работа аз да казвам къде са грешките и да давам препоръки как да се отстранят. Все пак ми беше полезно това участие в този форум, защото  си направих един безплатен експеримент. Без да искам, но те тези неща винаги стават непланирано, а изводите са особено полезни.

Това е от мен. Не видях опция за изтриване на акаунт и затова любезно моля от екипа на СофтУни да ми делнете всички лични данни от сайта и форума. Лека вечер и успех все пак.           

-6
Vacheva avatar Vacheva 152 Точки

Темата прилича на изпита на отличниците по Soft Skills :)))

1
jabalka avatar jabalka 960 Точки

Здравейте и от мен. И аз на маслините. Още като прочетох поста Ви ми направи силно впечатление, че ако сте чели наистина въпросните условия и правила, нямаше да задавате въпрос номер 2 - отговорът се съдържа в първия абзац на документа с Софтуерен университет - условия за обучение. Обърнал ли сте внимание на това? И да, прочела съм документа преди да отбележа, че съм съгласна с описаното в него.

Страницата на СофтУни е толкова богата на информация - малко разцъкване щеше да Ви спести поста и бурята, която породи.

Дано имате яснота по зададените въпроси и вече можете да направите информиран избор - да се съгласите или не с тези въпросни правила.

Със здраве!

п.п. Няма как един човек да Ви даде три минуса. Това са три отделни личности (в някои случаи и повече), които са показали отношението си към казаното от Вас.
3