Относно условията и правилата на Софтуерния Университет
Здравейте. От известно време любезно и настоятелно ми се предлага да приема "условията и правилата на Софтуерния Университет". Нямам идея дали повечето сте ги чели и дали сте ги приели на доверие, но аз няма да го направя преди да си изясня няколко неща.
1. Какво значи термина "разбрътвянето"? Срещнах го поне два пъти. Ако е правописна грешка (то такива има бол), няма да е зле да си ги оправите, защото е грубо неуважение към клиентите ви да предлагате толкова неграмотно написан текст за одобрение.
2. Защо "студенти" е в кавички? Предлагате качествено образование и се назовавате Университет, а после изведнъж се говори за "клиенти"? Бихте ли пояснили какво точно сте, че аз нещо явно не съм разбрал?
3.Що за документ са всъщност тези "условия и правила" и защо ме "натискате" да ги приемам?
Това ме интересува засега, но ако стане диалог може допълнително да се включа.
Благодаря.

Начинът ми на
 Начинът ми на 

Има специални програми за прецизиране и е въпрос за 5 минути да се превърти текстът през тях и да се изчистят грешките. Повярвай ми, защото по цял ден пиша за сайтове, блогове и електронни магазини - писател и редактор съм. Какво значи това "невероятно краткото време"? Изобщо не е оправдание и звучи смешно, дори глупаво. Аз когато греша ми режат от надницата и губя клиенти. Не съм студент, а само посетител на сайта и затова говоря за "натискане" (образно казано) да приема условията. Факт е, че непрекъснато ми се набиват в сигнален цвят, а на практика не ме касаят. И клиент не съм изглежда. В рамките на майтапа - Ти ли си "дежурна по амбразура"? 

Това, че банерът не те касае съвсем не значи, че не касае другите и ако не е толкоз' очевиден в и без друго наспамения форум щеше да има още 3 теми от тип "Къде, аджеба, е инфото". Бъди писател, литературовед и критик, но не наричай никое женско изказване глупаво, че ще ти излезе през носа (тъй де :)). В края на краищата не си замесен в тая "схема" и не знам защо само се отбиваш да даваш акъл. Като това ти е работата и си вещ - предложи малко помощ, 'шото да наминеш да оплюеш и да си тръгнеш е предъвкан вече сценарий.