Междинен изпит
Искам да попитам на какъв език ще бъде междинният изпит?На анаглийски като всички други или на български?
Искам да попитам на какъв език ще бъде междинният изпит?На анаглийски като всички други или на български?
Междинният ще е на български, финалния май на английски
Вчера на подготовката за междинния изпит при г-н Наков той каза, че междинния ще е на листове хартия на български, а крайния ще е на английски.
Този междинен изпит, присъствено - за присъствената форма на обучение и онлайн - за онлайн формата ли ще се провежда? може ли малко повече инфо ? аз съм от курса Февруари.
Разбрах каквото ме интересуваше :D
Може да напишеш отговора до който си достигнал, за да може, ако други хора имат същия въпрос и стигнат до тук чрез търсачката, да намерят отговор :)
Този междинен изпит е за присъствената форма и се провежда за да се разбере дали се отива на някъде или не.За онлайн мисля че няма междинен изпит.
Междинният изпит е за хора в присъстена форма на обучение, но не еднократно беше споменато, че и хора онлайн форма на обучение могат да се явят на него.
Разбира се ако имаш желание не вярвам някой да те спре да идеш :)
Малко ще му е трудно вече. Изпита мина.
Здравейте искам да попитам дали някой има решенията за изпита в judge (мисля,че се води подготовка за междинния изпит? И по-специално 7ма задача Суми през 3. Благодаря предварително :)
В залите ще има интернет и ще можем да търсим каквото ни интересува нали?