Loading...
Rosi.Deyanova avatar Rosi.Deyanova 2 Точки

Липсваща домашна

Здравейте,

На първия видео урок, лекторът каза, че другите ще бъдат придружени с домашна. Изчаках няколко дни след излизането на втория урок - "Прости пресмятания с числа" и "Логически проверки", но такава все още липсва. Фактът, че се обучавам неприсъствено, може ли да е причината да не мога да предам домашна?

Тагове:
0
Programming Basics
ViPeRsA avatar ViPeRsA 189 Точки

В момента учим по нова програма и функцията за домашните най-вероятно ще започне във втората част на курсе (след междинния изпит).Дотогава можеш да си ги проверяваш в на judge.softuni.com

0
krokicha avatar krokicha 76 Точки

Ако си само онлайн (неприсъствено) обучение за крайната оценка има значение 100% само финалния изпит.

0
Rosi.Deyanova avatar Rosi.Deyanova 2 Точки

Знам, че не ми носи точки, но би била добро упражнение.

1
krokicha avatar krokicha 76 Точки

Преподавателите казаха, че домашни ще има чак след междинния изпит. А сега се упражняваме с нерешените задачи от упражненията - всичките ги има в Coding 101 в Judge-а:

https://judge.softuni.bg/Contests#!/List/ByCategory/15/Coding-101

Тъй ката всеки който направи домашно ще проверява на други трима задачите може и да ги няма в Judge-а. Тогава можеш да качиш отговорите си за проверка в форума.

И така имаш 3 източника на задачи:

1. Задачите за упражнения от твоя курс.

2. Задачите за упражнения от други Basic курсове.

3. И разбира се задачите от вече минали изпити побликвани в Judge-а.

Като ментора ми препоръчва първо да се рашат всички задачи от точка 1., след това колкото се може повече задачи от точка 2. и чак тогава да минеш на задачите от точка 3.

0
03/03/2016 18:36:47
H.Stoyanov avatar H.Stoyanov 115 Точки

Колежке прегледай програмата на курса. Във втората част от основите на програмирането ще има домашни, но и там е сложно, защото трябва да провериш минимум 3 домашни и още някакви други неща имаше, които са характерни за домашните.

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.