Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
steliosP avatar steliosP -1 Точки

Индивидулно обучение

Колеги здравейте,

 

Бих искал да попитам предлагат ли се индивидуални уроци по Basics в софтУни?

Не се справих задоволително на междинния изпит от 06 март като искам да вметна ,че се постарах добре в подготовката си за него.Бях редовен на лекциите и си пишех домашните/по трудните задачи с  помощта на моя ментор/.

Мисля че ще ми е от полза да поработя индивидуално с някой преподавател срещу заплащане.

Ще съм ви признателен  ,ако ми препоръчате накого от СофтУни или от София като цяло.

Поздрави.

SteliosP

-1
Programming Basics 20/04/2016 17:01:44
ViPeRsA avatar ViPeRsA 189 Точки

https://softuni.bg/forum/1229/individualni-uroci-po-programirane-ima-li-interes

 

Или просто говори с някой ментор или лектор, ако държиш да е преподавател от софт уни, но съм сигурен, че има хора от по-горните нива които биха ти свършили работа. :)

0
steliosP avatar steliosP -1 Точки

Здравей и благодаря за отговора.

Можеш ли да ми препоръчаш някого тъй като съм още новак в СофтУни

Поздрави

0
ViPeRsA avatar ViPeRsA 189 Точки

Ами много е относително, всички ментори и лектори са кадърни, особено на този материял няма как да попаднеш на лектор, който не го разбира, така че всичко зависи от това кой ти се струва най- симпатичен и най-добре обясняващ.

0
G.Borisov88 avatar G.Borisov88 13 Точки

Пробвай да решаваш задачи от C# книгата паралелно с лекциите. Практиката никога не вреди. 

0
g.kolev avatar g.kolev 82 Точки

Здравей.
Моят съвет е да ходиш редовно на срещите, които ментора ти организира с предварително подготвени въпроси. Също така би било чудесно да се опиташ да решаваш трудните задачи първо сам, евентуално ако не успееш ги решете с него. Програмирането се учи с писане, много писане. В момента курса Programming Basics е направен така, че доста по-плавно да се взема новия материал, което означава, че с достатъчно време отделено за писането на код, няма да имаш проблеми в усвояването на материала. Разбира се, на различните хора би им отнело различно време да разберат дадено нещо, но това е напълно нормално.  
За мен ментора е най-близкото нещо до частни уроци за Programming Basics и с мотивиран ментор, не виждам смисъл от такива уроци. Ако все пак настояваш, колегата е приложиш тема, където се обсъжда това. Ако имаш други въпроси можеш да се обърнеш към мен тук във форума или на контактита в профила ми.
Поздрави.

0