Какво става с випуск януари 2015 (от СофтУни 1.0) в СофтУни 3.0 ?
Изгледах допълнителната лекция за представянето на Софтуни 3.0 за настоящи студенти,но обичайна практика е нашия випуск да е "призрак"...Някой може ли да ми каже нашия път в СофтУни какъв е след като завършим сегашния модул "Front-end"?Какви допълнителни курсове трябва да изкараме за професиите "C # Web Developer " и за "JavaScript Developer",защото доколкото разбрах ние сме карали май всички курсове за тези две професии?Какво още ще трябва да учиме за диплома ?
Да се надяваме,че докато мине AngularJS ,ще се сетят за нас....
Аз звънях преди малко, че така и така имах други въпроси - от там ми казаха, че по-късно някой от екипа ще се включи по темата.
Доуточнение за екипа понеже дори и по телефона малко трудно обясних кой випуск сме: реално ние сме изкарали курсовете от 1вото ниво на SoftUni 1.0 : java,html/css,js,php непосредствено след това влезе softuni 2.0 и влязохме дирекрно в backend нивото. След това минахме OOP и HQC и в момента караме frontend нивото.
За колегите от стари випуски на СофтУни ще важат новите правила. Ще ви се преизчислят кредитите (много е вероятно да се вдигнат) и след това като си покриете изискванията за новите професии, ще ви се издаде и сертификата. Ако сте били с по-ниски резултати, е възможно въпреки големия брой курсове, да не ви достигнат кредитите за завършване. Може да се явите на повишаване или да добавяте кредити от допълнителни курсове.
Наков