Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
pkgeorgiev avatar pkgeorgiev 38 Точки

Известия за домашни

Здравейте, 

Има ли начин да получавам известия по мейл за предстоящи домашни или за домашни, чиито краен срок на предаване да наближава? С две думи - нещо като подсещане. 

2
Предложения и проблеми 10/03/2016 15:05:28
StaVykoV avatar StaVykoV 169 Точки

Не виждам такава опция в профила, едва ли е трудно да я добавят, но нали знаеш, че на началната страница когато си логнат ти изписва в средното правоъгълниче всички домашни които имаш за предаване и крайният им срок ?

0
pkgeorgiev avatar pkgeorgiev 38 Точки

Да, виждам тази колона с домашните. Объркващото е, че като ти изтече сесията и refresh-неш, колоната се скрива и...забравяш, че имаш домашно за предаване :). Така пропуснах да предам цели 3 броя.

Ако такава функционалност липсва - предлагам да се направи - подобно на напомнящия мейл за изпитите. Предполагам, че няма да е трудно да се реализира. А ще бъде доста удобна и полезна на всички :).

0
StaVykoV avatar StaVykoV 169 Точки

Е то по дифоулт на всяка лекция има домашни и като цяло трябва да си знаеш да си погледнеш след лекцията какво имаш да вършиш. Иначе да, можеби е добра идея да може да се пускат известия когато има непредадена домашна и крайния срок наближава примерно.

0
pkgeorgiev avatar pkgeorgiev 38 Точки

Аз съм онлайн форма на обучение и преглеждането на материалите ми е разпокъсано, поради липса на времеме, от мързел и т.н. :-D Та такава благинка би ми била от полза.

0