Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
teodor.dyakov avatar teodor.dyakov 2 Точки

Python Programming - не мога да го намеря в сайта

Здравейте, и предварително се извинявам за глупавия въпрос!

Аз съм изкарал вече курса и дори имам сертификат, но от време на време искам да преглеждам лекциите и сега нито в търсачката, нито като избера да ми се показват всички отворени курсове не ми излиза курса Python Programming. Не знам дали съм единствения и съм просто по-глупав, но ако не, моля да update-нете сайта, за да се намират материалите и видеата към курса по-лесно.

 

Благодаря!

Тагове:
0
Python
Filkolev avatar Filkolev 4482 Точки

Знам поне за два варианта.

1. Като отидеш в профила си в прозореца с обучения, домашни и т.н. избираш обучения -> отворени курсове. Там трябва да има списък с всички курсове, за които си бил записан. Аз го виждам.

2. https://softuni.bg/trainings/opencourses. Само че наистина го няма там, което е странно и според мен е грешка.

Едит: Тъпото е, че в страницата няма нищо. Поне линк към сайта да беше сложен: http://python3.softuni.bg/student/course/

1
10/03/2016 19:05:43
teodor.dyakov avatar teodor.dyakov 2 Точки

Точно това ми е проблема, че ме препраща към празна страница с обща информация, а не самия курс.

Сега като разцъках, единствения истински вариант да намеря курса, е като отида от моя профил на отворени курсове, отдолу ми излиза Python Programming, който праща на празната страница, но отляво има стрелка, която като натсина ми излиза отдолу линк към истинския курс. За мен е ОК, защото съм карал курса, но новите които искат да видят за какво става реч няма да могат да го намерят. Поне аз по друг начин не успях.

0
teodor.dyakov avatar teodor.dyakov 2 Точки

Само да отбележа, че аз знам линка към курса, но от самия сайт не мога да стигна до него, а хора които не са го карали, не знам как ще се оправят, ако искат да го видят:

https://softuni.bg/trainings/1281/python-programming-january-2016

0
teodor.dyakov avatar teodor.dyakov 2 Точки

Явно някой се е погрижил - курсът днес е достъпен по същия начин, както и всички останали - и от отворените курсове и от всеки линк към Python Programming.

 

Благодаря много!

0