Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
TerezaBiserina avatar TerezaBiserina 2 Точки

Java fundamentals март - график

Здравейте,

От утре 14.03 беше казано, че ще започнат първите лекции по Java за новоприетите във Fundamentals level, но в графика със залите не виждам разписание за fundamentals-mart, a само за ноемврийската група.

Ще има ли лекции за fundamental-март и в коя зала ще са?

Тагове:
0
Fundamentals Module
pmpeev+deleted! avatar pmpeev+deleted! 22 Точки

Групите карат Java Fundamentals курса заедно - за ноемврийската той е последен от Fundamental нивото, а за новоприетите - първи.

0
nikolai.nachev.1 avatar nikolai.nachev.1 17 Точки

А по - интересното е щом групите карат заедно демек изпита ще е един и същ за двете групи, което означава ,че за едните ще е по -труден, защото първата група са взели ООП , а другите не са , което не е много често спрямо групата март.

1
RoYaL avatar RoYaL SoftUni Team Trainer 6845 Точки

Е със същия успех можеш да кажеш, че не е честно, защото 80% от приема, в който си ти пък работят като програмисти от 10 години или са минали през някоя академия или просто са отделили повече време от теб да учат. Предава се един материал и се прави изпит върху него - това е. Който има допълнителни знания от някъде (работа, предишни курсове, собствени интереси и т.н.) естествено ще му е по-лесно (евентуално).

3
13/03/2016 23:34:24
alex1966 avatar alex1966 255 Точки

От друга страна така беше и при нас (хората който сме минали ООП, КПК, C#) ние като влязахме във фунтаменталс 1вия курс който карахме беше ООП с хора от миналия випуск който бяха минали C#, Java и Teamwork, за нас също не беше честно защото те бяха писали грубо 3-4 месеца повече от нас. Но пък много по бързо се напредва с колеги които знаят повече от теб и ти помагат, както в залата така и на екипни проекти, така че това не е непременно лошо.

4
14/03/2016 00:47:22
S.Asenov avatar S.Asenov 35 Точки

Аз не мисля, че ще допуснат на изпита по Java да има ООП, така че не виждам нещо не справедливо. Пък и в крайна сметка изпита е, за да провериш собствените си знания и да знаеш на къде вървиш. Какво значение има как се справят останалите?

3