Въпрос за чекиране!
Здравейте.Днес бях на лекция в Inspiration Lab от 14:00ч. ,но съм чекиран в Open Source Lab която по това време беше празна?.Всички ли там ги чекира устройството или e някакъв бъг?
Здравейте.Днес бях на лекция в Inspiration Lab от 14:00ч. ,но съм чекиран в Open Source Lab която по това време беше празна?.Всички ли там ги чекира устройството или e някакъв бъг?
По информация, която подаде лектора след днешната лекция от 18.00-22.00 ч., реалното чекиране трябва да започне от следващата лекция на 16.03.!
Здравей, тъй като за момента в СофтУни има само 1 устройство за чекиране (това на Help Desk-a), а то е настроено да показва Open Source Lab, всички чекирания независимо в коя зала си ще ги пише Open Source Lab.
Няма откакво да се притесняваш, всичко е нормално. :)
Привет! И аз имам въпрос отностно чекирането. Понеже съм записан в групата от 14:00 до 18:00 във Фундаменталс, отчита ли ми присъствие като ходя от 18:00 до 22:00, защото понякога ми се налага да присъствам с другата група заради работата?
Още не са оправили настройките на устройството, доколкото знам все не е готово.
Здравей,
За жалост не ти отчита присъствието. За това имаш група към която си записан и следи присъствието ти спрямо нейното разписание.
Мисля, че има възможност за смяна на групите, но най - добре e да се консултираш с някой от екипа или пиши на info@softuni.bg
Успех