Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
baxlash avatar baxlash 31 Точки

И аз никъде не мога да намеря повече информация. Би било добре някой запознат с процедурата да внесе малко светлина как става записването.

1
gabi.ivanova avatar gabi.ivanova 370 Точки

Записването вече е активно :)

1
Ivanov.Ivan avatar Ivanov.Ivan Trainer 558 Точки

Всеки би следвало днес да е получил имейл с възможността да се запише за отборен проект.

Успех

1
miroLLL avatar miroLLL 95 Точки

Според вас да участвам ли, като се вземе предвид ежедневието ми?

На работа съм, почти всеки вторник, четвъртък, събота и неделя. Направиха ми графика така, че да мога да ходя на лекции. Лошото е, че нямам много свободно време за skill-ване и правене на домашни, а работния ден ми е по 12 часа... Тъй като тепърва започваме, предполагам няма да ми е много лесно и работа и лекции, домашни и прочие. Така погледнато искам да ме посъветвате, да заявя ли участие или не.. Защото ако го направя и не смогвам с всичкото това темпо, ще прецакам други хора, а и ще бъда санкциониран. А ако не се запиша и гледам само да ходя на лекции и да предавам домашно в срок, накрая много ли ще изгубя ако не съм се явявал на такъв тип евент?

Общо взето е трудно да се работи и учи едновременно, но за съжаление няма начин..

0
RoYaL avatar RoYaL Trainer 6847 Точки

Зависи колко бързо учиш. Ако можеш лесно да възприемеш материала от лекцията и не ти трябват много решаване на домашни, то тогава се запиши. В противен случай моят съвет е да оставиш за сега отборния проект и да се запишеш в такъв като намериш малко повече свободно време или напреднеш достатъчно, че усвояването на материала да става по-бързо.

2
alex1966 avatar alex1966 255 Точки

За кое имаш впредвид за Teamwork and personal skills или Java, не се разбира, а и таговете не помагат особено, защото като категория си избрал Teamwork and personal skills, но ние още не сме започнали, че да ни разпределят в екипи.

0
miroLLL avatar miroLLL 95 Точки

Имах предвид за отборния проект, но мисля, че RoYaL ми даде отговора, който търсех.

Благодаря все пак. :)

0