Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
haririus avatar haririus 1 Точки

Онлайн Java Basics

Здравейте.Онлайн форма на java basics съм и получих покана за участие в отборна игра.Въпросът ми е как ще бъда разпределен със съотборници и има ли някакъв начин да видя онлайн записаните хора за да може евентуално да си направим група или някакъв общ чат за да си дискутираме въпросите.

0
Java Advanced
Bojo96 avatar Bojo96 SoftUni Team Trainer 146 Точки

Здравей! 

Ще ви разделят на групи на почти random принцип и след това ще ти покаже в менюто екипна работа, кои са хората от екипа ти и там съответно ще можеш да ги намериш, ако са си линкнали facebook или skype или някакакъв друг канал за комуникация. 

 

1
Ivanov.Ivan avatar Ivanov.Ivan SoftUni Team Trainer 557 Точки

Както колегата спомена, много е важно всеки в профила си да е подал някакъв канал за комуникация ... Често колегите не обръщат внимание на това, а все още в softuni няма опция за лични съобщения.

Hint: Аз вече се записах :)

Успех

1
alex1966 avatar alex1966 255 Точки

Когато си онлайн форма те разпределят с хора които също са онлайн, може да се събирате по скайп или да се виждате някъде. Представянето на екипния проект става на място, но може и по скайп, ще можеш да си видиш съотборниците когато свърши записването т.е. сряда другата седмица, тогава ще излязат отборите и ще можеш да им пишеш и да се свържете.

1