Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Nani15 avatar Nani15 12 Точки

Teamwork грешно записан курс

Здравейте, 

записах се за екипната работа по java fundamentals, но първо се записах за играта, след което без да искам се записах за създаването на уикипедия страница.. В крайна сметка искам пак да се върна към играта. Ако отворя отново изпратената страница по имейл и се запиша наново за играта ще ми го зачете ли? 

Благодаря предварително

Тагове:
0
Teamwork and Personal Skills
GerganaYord avatar GerganaYord 78 Точки

Здравей,

Въпросът ти е доста неясно зададен. Задаваш го към категория "Teamwork and personal skills", а говориш за екипната работа по Джава. Освен това когато се записваш за екипен проект, поне при мен, не дава опция да избираш за какво се записваш. Тоест ти преди няколко дни си получила покана да се запишеш за екипен проект по Джава, а снощи си получила покана и за екипния проект по Teamwork. Доколкото разбирам си се записала и за двете. Тогава би следвало да правиш 2 екипни проекта, като единия - за Джава курса ще е игра, а другия по Teamwork and Personal Skills е за Уикипедиа страница. 

1
Nani15 avatar Nani15 12 Точки

Който не си чете писмото така става :D Мерси много разбрах сега

1
thePhoenix avatar thePhoenix 0 Точки

А ако по грешка не сме се записали за Джава проекта, а в последствие сме размислили как можем да го направим? Благодаря!

0
val4o89 avatar val4o89 240 Точки

Звънни в СофтУни и ще го поправят, лошото е, че записването е до днес, което означава, че може би утре ще разпределят студентите по отбори и ще е кофти, ако вече си разпределен.

0