Teamwork and Personal Skills март 2016
Защо няма материали. И защое толкова кратък. Чувал съм че е бил по 2 месеца. Благодаря предварително.
Защо няма материали. И защое толкова кратък. Чувал съм че е бил по 2 месеца. Благодаря предварително.
Материалите се качват на същия ден преди лекцията, не е кратък пак е 2 месеца, винаги е било така само в 1 ден от седмицата и май винаги е било с Java.
Здравейте колеги. Много полезно видео. Няма да сгрешите, ако го гледате. Ще ви разесни много неща. Успех.
https://www.youtube.com/watch?v=Y9XZQO1n_7c&ebc=ANyPxKo-Z2jcfI-ykM1GHWSpKItB2eWaBx-18uXQrofIG5YOaELBXdPu8NuesKzrwL-OazzSlBS1jnywG_w5ABnLezVKCnDDhw
Вече има материали, ако още не си се подготвил можеш да ги видиш. А иначе от време на време се случва да има проблем с качването на видеото и останалите материали, пък и имай предвид, че Ачо е зает.
да но този път пише 3 седмици, а урокът от петък още не е качен
Колега, къде ги гледаш тези 3 седмици, последната лекция е на 22 април, а защитите на екипните проекти на 28ми, според графика на курса. Но това, че все още няма качено никакво видео от курса и мен ме дразни, имаме домашно за четвъртък, на мен лично github и SVN клиентите са ми тъмна Индия и се надявах уикенда да мога да изгледам видеото за тях но, уви!
Здравей,
Предполагам скоро материалите от тази лекция ще бъдат качени, но до тогава, ако искаш да се упражниш или да научиш нещо за Git, ти предлагам да направиш този лаб: цък. Той е част от курса: ООП-ноември 2015. Надявам се да съм бил полезен!
Поздрави! :)