Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
alex1966 avatar alex1966 255 Точки

Материалите се качват на същия ден преди лекцията, не е кратък пак е 2 месеца, винаги е било така само в 1 ден от седмицата и май винаги е било с Java.

0
Shirdor avatar Shirdor 131 Точки

да но този път пише 3 седмици, а урокът от петък още не е качен

 

1
GerganaYord avatar GerganaYord 78 Точки

Колега, къде ги гледаш тези 3 седмици, последната лекция е на 22 април, а защитите на екипните проекти на 28ми, според графика на курса. Но това, че все още няма качено никакво видео от курса и мен ме дразни, имаме домашно за четвъртък, на мен лично github и SVN клиентите са ми тъмна Индия и се надявах уикенда да мога да изгледам видеото за тях но, уви!

5
Gesh4o avatar Gesh4o Trainer 305 Точки

Здравей,

Предполагам скоро материалите от тази лекция ще бъдат качени, но до тогава, ако искаш да се упражниш или да научиш нещо за Git, ти предлагам да направиш този лаб: цък. Той е част от курса: ООП-ноември 2015. Надявам се да съм бил полезен!

Поздрави! :)

3
Blame avatar Blame 6 Точки

Здравейте колеги. Много полезно видео. Няма да сгрешите, ако го гледате. Ще ви разесни много неща. Успех.

https://www.youtube.com/watch?v=Y9XZQO1n_7c&ebc=ANyPxKo-Z2jcfI-ykM1GHWSpKItB2eWaBx-18uXQrofIG5YOaELBXdPu8NuesKzrwL-OazzSlBS1jnywG_w5ABnLezVKCnDDhw

1
DenisDuev avatar DenisDuev 39 Точки

Вече има материали, ако още не си се подготвил можеш да ги видиш. А иначе от време на време се случва да има проблем с качването на видеото и останалите материали, пък и имай предвид, че Ачо е зает.

1