Домашна работа към урока от 21.03 - Компютърни презентации
Здравейте,
Тази сутрин видях, че трябва да направим домашно в Power Point, но сега виждам, че това го няма. Въпросът ми е, ще имаме ли домашно за тази седмица или не?
Здравейте,
Тази сутрин видях, че трябва да направим домашно в Power Point, но сега виждам, че това го няма. Въпросът ми е, ще имаме ли домашно за тази седмица или не?
за тази седмица до 27 - с удължен срок е домашното по Ексел, защото урокът продължи два пъти - и на 21; на 28 ще вземем презентациите със закъснение от един урок и предполагам, че тогава ще имаме домашно за 3 април; смятам да си го направя предварително, но има нещо за секции, което ще добавя по-късно, защото не го знам тъй като не съм прегледала файловете с упражненията - още не се вижда до кога трябва да се предаде;
за домашното по Ексел - при записването в ПДФ трябва да се внимава и от опшънс да се укаже да се виждат всички страници на уъркбука - също така и да се внимава ако границите им излизат настрани - да се обърне формата на страницата настрани - при мен не иска да се запише или му трябва много време - ще опитам да направя настрани всички страници - не само тази, която ми трябва - дано пък така да му е по-лесно
Много благодаря!