Въпрос: Общежитията...
Здравейте, не знам дали има много други като мен , обаче днес е 4 май, аз не съм от София , първата ми лекция е на 8ми , а дори незнам дали съм приет в общежитие или не съм ... Моля дайте ни някаква информация , защото ако евентуално не съм приет за общежитие да си търся други алтернативи ... защото немога в последния ден да си търся било то квартира или хотели за нощувка ...
Поздрави.
Доколкото съм ходил в общежитията, бяха ремонтирани - с нова дограма и изглеждаха добре. Вътре не съм влизал.
Господин Наков.. Аз днес ходих в общежитията и нямам идея кои общежития са ви показвали.. но явно не сте гледали тези в които искат да ни настаняват ;д ( На снимките които ще кача довечера стаите изглеждат в пъти по-добре от колкото е на живо!!! ) Това са най-зле излгеждащите общежития които съм виждал.. в коридора мазилката е паднала, долу е някакъв скъсан балатум със дупки метър в диаметър.. Има гардероб от времето на баба ми в които няма врати, има 3 легла в всяка стая .. нищо ,че ще настаняват по 2-ма човека но не дават и 3-тото легло да бъде изнесено.. Довечера ще направя тема в която да се съберем 4-ма за квартира.. щом така и така ще плащаме 500 лв 4-мата по-добре да живеем на квартира .. и е хубаво да се съберем от университета за да можем да си помагаме преждевременно.. :)