Въпрос: Общежитията...
Здравейте, не знам дали има много други като мен , обаче днес е 4 май, аз не съм от София , първата ми лекция е на 8ми , а дори незнам дали съм приет в общежитие или не съм ... Моля дайте ни някаква информация , защото ако евентуално не съм приет за общежитие да си търся други алтернативи ... защото немога в последния ден да си търся било то квартира или хотели за нощувка ...
Поздрави.
Братле и от квартирата пак ще хващаш поне 2 автобуса... 5км за ходене пеш си е далеч.. един човек на бърз ход ходи с 5 км в час което прави 1 час в едната посока.. с колата примерно са 10 минути а автобусите грам не ги знам,защото ги мразя и неискам да се качвам там... Моята гледна точка е,че общежитието е на ключово място.. между студентски град и софтуни.. ;д Има време но аз бих се изнесъл на квартира само ако при условие че има 30 кандидата за 75 места не ни дадът абсолютно никакъв избор , или ако са някакви дупки отвътре.. или нещо такова.. Все пак за тия 500 лв дето даваме 4-ма човека там ако не е хубаво не е проблем да се изнесем и на квартира за тези пари .. :) Така или иначе ток и вода са отделни.. :P