Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
emrah.bekir avatar emrah.bekir 1 Точки

Домашно 2 - Primitive data types and variables

Ето и едно примерно решение на домашното.

На някой места съм ползвал класове, просто защото излгежда по нагледно. Но ако се истрие класа и се поставят нещата в главния класс пак ще работят.

Ето и домашното 

1
Programming Basics
Anonymous:
Duplicate of https://softuni.bg/forum/questions/details/43
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1548 Точки

Вече има такава тема (Сигурен съм, че не е и единствена):

Цък

Hide-ни тази и си премести решението, за да поддържаме подредено :)

0
ViValDam avatar ViValDam 16 Точки

Бих те посъветвала , да се опиташ, там където си ползвал класове - да се опиташ да направиш задачата и без класове - само на база преподаденото до сега - има по-лесни решения на задачите от твоите с класовете .

Повечето хора тук , все още не познават класовете - включително и аз !

2
Panglot avatar Panglot 22 Точки

Написах го и в друга тема, нека го напиша и тук. Усложнявате си живота без да се иска от вас!
Не знам кой е бил на лекция когато, лектора каза за Kiss принципа. Keep it stupid, simple. Направете го по възможно най-елементарният начин. Учил съм C++ и също знам за класовете но когато от мен се иска  да декларирам 2 числа и да ги събера не пиша клас с член функция Sum(). 

3
Maka7a avatar Maka7a 6 Точки

Ето и мойто домавно.Малко късно,но съм начинаещ и така.Домашно,чувствайте се свободни да критикувате :D

0