Най-задълбочената програма по софтуерно инженерство в България
Loading...
+ Нов въпрос
massbless avatar massbless 5 Точки

Programming Basics март 2016 - приемен изпит

Здравейте!

На 26-ти март имах възможност за кратко да присъствам на първата лекция от курса Programming Basics и там беше обяснено, че на 24-ти април ще се състои междинен изпит, целящ да провери колко добре усвояваме материала, а реалният приемен изпит ще се състои около месец след тази дата (не беше уточнено дали ще е в края на май или началото на юни).

Сега виждам съобщение във форума (и като e-mail), че на 24-ти април ще се състои приеменият изпит. Някой може ли разясни:

      1) един или два ще бъдат изпитите

      2) ако изпитите са два, и за двата ли ще се заплаща и дали междинният влиза по някакъв начин в крайната оценка

Благодаря предварително!

Тагове:
1
Въпроси за SoftUni 28/03/2016 15:49:53
Ivanov.Ivan avatar Ivanov.Ivan Trainer 558 Точки

Здравей,

До колкото съм запознат, на 24ти ще ви е същинския изпит и няма да имате друг. След този изпит ще имате възможност да се запишете в ориентационния модул.

На видеото от 28,03,2016 - вечерта, в началото Иван Йонков прави разяснение относно изпита датата и приема. Изчакай да ги качат в инстанцията на курса.

Успех

0
krokicha avatar krokicha 76 Точки

Приемния изпит на Programming Basics януари 2016 ще е на 24.04.2016. На страницата на курса ви пише че приемния ви изпит ще е на 24.04.2016 заедно с Programming Basics януари и февруари 2016 и доколкото чух ще е така. Ако има междинен изпит той трябва да е някъде по средата на курса, след като се вземе материала от "Coding 101". Преди приемния изпит пише "Подготовка за междинния изпит". Според мен програмата ви още не е оправена напълно. Трвбва да се изчака Excel-ския файл с програмата на курса ви. Доколкото видях все още го няма. Междинния изпит участва в крайната оценка с 15% при присъствено обучаващите се.

0
28/03/2016 16:14:56
Ivanov.Ivan avatar Ivanov.Ivan Trainer 558 Точки

Колега те няма да имат междинен изпит. Има корекции в програмата на обучението. Реално след изпита на 24ти ще започнат с Programming Basics което ще е част от ориентационното ниво.

1
massbless avatar massbless 5 Точки

Благодаря ви, колеги!

Днес освен вашите отговори получих и e-mail, в който ми потвърдиха, че датата ще е 24-ти април. Аз съм записан на присъствения курс, но заради някои неприятни промени в работен и личен план се очертава да нямам възможност да присъствам на лекциите. Има ли някаква официална процедура, която трябва да следвам за да се прехвърля в онлайн форма на обучение или това ще стане автоматично при следващото ми неяваване?

0
Lusien.GG avatar Lusien.GG 66 Точки

И аз съм се записал на Basics - март(онлайн), до колкото виждам преди изпита ще има подготовка за междинен изпит, т.е. това май ще бъде междинен изпит, надявам се всички записани на този курс да получим по един мейл свързан с това възможно най-скоро, че започвам да се притеснявам. Аз си платих за този изпит вече и сега не разбирам, ако е междинен какво следва... laugh
Предполагам, че нещата са в процес на разясняване и ще стане ясно скоро.

0
Thenis avatar Thenis 219 Точки

Ако си онлайн не трябва да ходиш на междинния изпит. Само трябва да се явиш на крайния приемен изпит който е след около месец след междинният.

 

P.S. Ти си платил само за крайния изпит. Междинния изпит е безплатен.

-1
Lusien.GG avatar Lusien.GG 66 Точки

Въпроса е, че аз не знам дали това сега на 24.04 ще е приемен или междинен изпит, предполагам, че доста хора си задават същия въпрос в момента.

0
Thenis avatar Thenis 219 Точки

Ако видиш курсовете през Февруари и Януари, всички завършват на 24-04-2016. Според мен нещо не е както трябва. Може би още настройват системата.

1