Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
peterborisov avatar peterborisov 123 Точки

Вече не :)

0
malkstor avatar malkstor 348 Точки

Лекцията беше доста обобщено представяне на курса, не си изпуснал кой-знае какво, колега. Най-важното беше, че вместо изпит ще имаме индивидуални проекти, а лектор от днес нататък ще бъде Ивайло Кенов, който е Angular гуру, един вид.

Освен това имаше технически проблеми с микрофона и може би за това лекцията не е ок.

3
30/03/2016 16:34:16
DiyanTonchev92 avatar DiyanTonchev92 231 Точки

Малко офтопик:
Аз съм изключително радостен, че лектор ще ни бъде Ивайло Кенов. Освен, че е много добре технически подготвен, е и страшно добър преподавател, просто лекциите са му от друго ниво. Лично на мен ми е любимият лектор въобще и за почти всеки курс, който сме карали, съм учил и съм се подготвял от неговите видеа в Телерик. Надявам се да стане част от екипа на СофтУни. Просто имат нужда от такъв човек.

13
milen.stefanov avatar milen.stefanov 40 Точки

Да, аз бях на лекцията. Наков направи бързо overview за Issue Tracker проекта, който ще разработваме, искаше ми се да го прегледам и преслушам отново.

0
SPPetrov avatar SPPetrov 43 Точки

То видеото сега го няма, а и това което беше качено се чупеше накрая -48.13 min . Обесненията за проекта са останали в залата явно. Към СофтУни - може да ни запишите поне най - важното   -  за проекта разясненията. И ако е възможно навреме да качвате видеaтa. Например Богомил от предния курс го качваше на същата вечер или до обед на другия ден, явно не е в натвареноста на качваните видеа, а от коректността и отговорността му към всички нас - онлайн и присъствено.  

Искам да попитам, адреса даден в заданието към Issue Tracker REST Services  : http://softuni-social-network.azurewebsites.net/Help не е ли за друг проект?

 

4
bewolf avatar bewolf 30 Точки

Ами освен че липсва първото видео, към момента липсва и второто. Липсват и слайдове и домашно, липсва ни и 10 дни по-малко от предвиденото първоначално обучение за този курс.

Ще кажете гледай стари видеа, гледах. Но това не заменя предполагаемия нов материал. И съм недоволен от тези неща, предполагам има и други недоволни.

15
31/03/2016 10:49:13
Alexk avatar Alexk 26 Точки

Абсолютно съм съгласен, хората онлайн какво да правим?! Имам усещането, че нашия випуск го погребват бавно, но славно особено след новата програма. Нямам нищо против новостите, напротив правят го наистина супер, но единствено за започващите от сега нататък. Наков беше казал, да не се чувстваме пр***ни, но от доста време се работи усилено само върху това (СофтУни 3.0 е най-малкия проблем).

8
31/03/2016 14:47:31
Nick1R1 avatar Nick1R1 115 Точки

Да и аз подкрепям горните мнения, усещам голяма немърливост в този курс.. Бавят се видеа, няма домашни, линкове, всичко се бави или изобщо го няма, иначе това момче което води курса обяснява доста добре и си личи че е много добър лектор. Моля администрацията за по-сериозно отношение към курса

11
magdalena70 avatar magdalena70 96 Точки

Както и лекцията от 1ви април все още не е качена ( а днес е 3-ти), но иначе датата за крайния срок на домашното си е валидна - 7-ми април. И проекта не е лошо да го подкараме от някъде, но аз гледах стари лекции и оставам с впечатление, че ние работим по различна програма и с нови изисквания...Например angular-seed в старите лекции е по друг начин структуриран, както и лаба от същия курс ползва различен от нашия seed (друга подредба на папките и т.н.). Мисля, че и някой трябва малко или много да ни разясни бек-енда и то не в предпоследната лекция...Всяко бавене ни изяжда от времето, а то и без това не е твърде много (предполагам, че онлайн студентите сме по-голям процент от присъствените, но изглежда никой не ни брои).

5