Видеа от QA Fundamentals
Здравейте, колеги!
Записал съм се онлайн за курса QA Fundamentals и пускам темата не като въпрос, а по-скоро като препоръка към членоте от екипа на Софтуни, отговорни за качването на видеата от лекциите. Говоря за видеата, записвани от лаптопа направо, а не от камерата, защото на видеото от камерата почти не си личи какво се показва на екрана и следователно не върши особена работа. Би било добре въпросните видеа да се качват още същия ден след лекцията или най-късно на другия ден, защото в противен случай ние, онлайн студентите, се оказваме ощетени, тъй като имаме по-малко време за упражняване и подготовка съответно. Ето например до сега са минали две лекции, а няма качествени видеа за нито едната. Това означава, че присъствените студенти са вече една седмица пред нас в подготовката, което не ми се вижда честно. Още по-голям ще е проблемът, когато имаме домашни, защото тогава вместо да имаме една седмица време за решаване, ще имаме 3 дена най-вероятно. Смятам, че не е толкова голям проблем видеата да се качват още същия ден след лекциите, защото ми е направило впечатление, че след лекции на Наско и Богомил още в първия час след нейния край има качено видео. Не знам дали това е отговорност на лектора или на други хора и затова не обвинявам никой, а просто предлагам. В противен случай, ако тази практика на забавяне продължи, ще трябва в презентацията на представянето на Софтуни да запишете, че онлайн студентите освен че не получават бонус точки от присъствие и лабове, също така имат и по-малко време за подготовка.
Поздрави и пак казвам темата не е за заяждане, а като препоръка с цел по-качествено обучение.
Разбрах. Благодаря за бързия и коректен отговор.