изпит 24 април
Някой има ли представа по какво ще е изпита на 24 април за online формата на обучение. Coding 101 или Programming basics. Има промяна в плана на обучението, а ние не сме се явявали на междиния изпит.
Някой има ли представа по какво ще е изпита на 24 април за online формата на обучение. Coding 101 или Programming basics. Има промяна в плана на обучението, а ние не сме се явявали на междиния изпит.
Здравейте, аз съм онлайн форма на обучение. Не съм се явявал на междинен изпит (Coding101). Въпросът ми е на 24 април, изпитът за Programing Basics ли ще правя или Coding101? И задачите(ако някой знае всяка задача от какъв тип ще бъде, напр. 1-ва прости сметки, 2-ра прости проверки .....) да ги напише :). Колко точки се изискват за преминаване на изпита (мисля че бяха 250 т. или 50%). След изпита на 24 април, какво следва в обучението? 4 месеца ще се занимаваме с други езици за програмиране (и ще минаваме ли пак Programing Basics) ? Надявам се да съм задал всички въпроси, които ще са отполза за хората не разбрали за какво става въпрос. :)
Тук - в началото, някои неясноти са изяснени.
До колкото разбрах, ние ще трябва да се явим на 24 април, да направим изпита Coding101, тъй като не сме го правили. Тои е входния изпит и трябва да имаме над 250 точким, за да влезем в Софтуни. и след това около 24 май ще имаме изпит Programing Basics. Това знам до момента, ако някой има повече информация, моля да я сподели тук, защото много от нас са в неведение какво точно се случва
Ами аз прегледах видеото и честно казано още повече се обърках. В крайна сметка на 24 има някакъв изпит, който ще трябва да се издържи ( кодинг ли е или прог. бейсикс, май все тая ).
ЕДИТ: Всъщност сега си зададох един доста важен въпрос. Тези, които сме в оналйн форма на обучение, ще можем ли да продължим по същия начин ако си издържим изпита? Аз си правех някакви планове да продължа онлайн, но не проверих това до колко е позволено всъщност.
Един въпрос и от мен :)
Тези които са от провинцията и са се записали на онлайн формата (като мен) ще трябва да дойдат до София, за да могат да минат даденият изпит? Няма ли някакъв друг вариант? :\
Няма друг вариант, трябва да се явиш на изпита. От вкъщи не може, изпита се прави в Софтуни - и за редовната форма и за онлайн формата на обучение е така. Ако не можеш да дойдеш на посочената дата, може да пишеш до софтуни, ако могат,да ти изместят датата за изпита, за да не изгубиш парите които си платил.
Благодаря за информацията
Писах на СофтУни по въпроса.
Че ще има два изпита - ще има, защото Programming Basics - март 2016 са по новата програма и ще полагат Coding 101, това е сигурно. Но ние от Programming Basics - януари 2016, които не сме били на междинния, дали ще ни присъединят към тях или направо ще полагаме Programming Basics изпита - не се знае. Вече съвсем загубих нишката какво се случва и чие мнение е компетентно. От видеото се подразбира, че трябва да правим Coding 101, защото не сме го минали. От info@softuni.bg казват друго. Кой прав, кой крив - явно не ги интересува, че на хората плановете могат да се объркат :)
Здравей и мен ме тормозеше този въпрос и се обадих в софтуни и ги попитах и там ми разясниха, че на 24 имаме изпит по бейсикс и за онлайн учащите е 100% формиращ оценката.
Ясно тогава. Поне имаме краен отговор :) Благодаря!
Благодаря ти колега за отговора, изясни се най - после със сигурност по какво ще ни бъде изпитът на 24 април.
Поздрави
Благодаря за инфото
Значи междинният изпит, тъй нареченият coding101, е този с който се влиза във СофтУни? А programming basics за какво е тогава и кой трябва да го държи? Съжалявам за въпроса, ако ви се е сторил глупав, обаче при тези промени губя нишката :)
Междинния изпит за групите от Март месец е във формат Coding 101. Тъй като, тяхната програма беше променена, те ще държат изпит на Coding 101. А групите преди март - Януари и Февруари, държат изпит на Programming Basics.