Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Gratsiela avatar Gratsiela 4 Точки

Кандидатствай за университет-партньор???????

Здравейте, беше ми казано че ще има презентация на университетите партньори по време на някоя от лекциите или че поне ще ни информират за кога и къде ще се проведе тази презентация. 

Може ли повече информация да знам дали да разчитам на тия партньори или да си търся друг университет. В профила даже излезе графата за избор кандидатсвай за университет парньор но като нямаме информация за това как да кандидатствам.

Благодаря.

Тагове:
0
Въпроси за SoftUni
alex1966 avatar alex1966 255 Точки

Като за начало влез през сайта на Софтуни в уни. партньорите и виж кои от 3те те устройват, отдолу има телефон и имейл, свържи се, разпитай по-подробно и разгледай сайтовете им и ако си избереш се запиши. Какво означава "Да разчитам ли на тия партньори", първо те не питат всеки един от нас искаш ли или не искаш, ако ТИ искаш ТИ се свързваш с тях. Винаги има как да си набавиш информацията и тези неща по-горе които написах са един от начините. 

0
03/04/2016 21:09:40
Gratsiela avatar Gratsiela 4 Точки

Питах момичетата от рецепцията и ми казаха че ще направят презентаци на вузовете. Аз съм де надочила към един но това което гледах преди време беше за 2014-2015 год а на мен ми трябва за тази. Исками се и да разбера какво ще се признава сега след като се сменя програмата и става на СофтУни 3.0... смятам че щом са правили такава презентация преди год за вузовете няма да е лошо да се направи и сега и да ни се обясни малко от СофтУни....или греша

2
ttitto avatar ttitto 1154 Точки

Ключовите въпроси са кои изпити от Софтуни на кои изпити от програмата на съответната специалност на ВУЗ-а отговарят и съответно колко кредита ще бъдат признати след задължителната програма на Софтуни. От това зависи крайната цена на дипломата, която ще придобием от ВУЗ-а партньор. Допреди месец тези неща не бяха още уточнени, въпреки, че някои от нас вече са вложили една сума за такси и изпити към партньора и започват да се явяват на изпити и имаше ОГРОМНИ разминавания между предоставената информация и реалността. Много се надявам вече да има някаква конкретна, точна и актуална информация!

2
04/04/2016 14:34:51
xpucu avatar xpucu 26 Точки

Привет,

аз съм студентка в университет - партньор, и мога да споделя, че на нас представянето ни го правиха непосредствено преди самото кандидатстване/записване за ВУЗ-овете, което е само септември месец. В профила тогава ти излиза опцията за кандидатстване за университет - партньор.

1