записване за отборен проект
Здравейте, записах се за курса, днес 04.04.2016, но не ми излиза известието за записване за отборен проект. Дали ще има възможност да се запиша?
Здравейте, записах се за курса, днес 04.04.2016, но не ми излиза известието за записване за отборен проект. Дали ще има възможност да се запиша?
Пиши по имейл на администрацията и ще те включат. Не сме разпределени още, така че няма да има проблем.
Здравейте,
добавени сте в системата като желаещ да участва в отборния проект по QA Fundamentals. Утре - 6 април, до края на деня ще бъдете разпределени в отбор. Очаквайте подробна информация на Вашия имейл.
При допълнителни въпроси, съм на разположение.
Поздрави и слънчев следобед,
Алекс :)
Здравейте,
В петък още се записах за отборен проек , тъй като съм присъствена форма, но днес получих e-mail, че трябва да се запиша пак.
Тъй като в начало се бях записала онлайн форма, но промених на присъствена, предполагам , че към момента се водя и по двата начина.
Бих помолила, ако може да проверите в коя от двете форми съм наистина, защото , ако приема и в момента запитването за отборен проек, вероятно системата ще сме разпредели 2 пъти - в присъствена форма и онлайн форма.
Благодаря предварително!
Приятен ден.
и аз получих такъв имейл, въпреки, че се записах днес.
за всеки случай потвърдих пак :)
Здравейте колеги,
Все още не съм разпределен за екипен проект а заявих участие(онлайн форма на обучение).
Има ли вече разпределение или и Вие очакавате имейл :)
Поздрави,
Петър.
Няма още, не сме получили мейл.
Благодаря, вчера пратих съобщение през контактната форма, но нямам отговор още. Не съм сигурен дали това е бил най правилният вариант. надявам се да се чуе нещо до довечера, че изтича срокът.