Loading...
Ognyan_Stanoev avatar Ognyan_Stanoev -2 Точки

Programming Basics изпит - необходими знания

Здравейте, имам принципен въпрос свързан с изпита Programming Basics. Преди малко приключих с решаването на задача от минал изпит, която ми отне над 4 часа просто защото преди да проверя решения на други хора не знаех за нещо елементарно като съществуването на TimeSpan и правих какви ли не чудеса с изваждане и събиране и условия въртейки се около това, че един час има 60 мин и т.н., после стрингосване и подравняване с PadLeft и т.н и т.н.. Ако го знаех, задачата вероятно щеше да ми отнеме не повече от час. Така, целта на поста естествено не е да се оплаквам, а да попитам как стоят нещата на изпита? Очевидно един такъв "пропуск" може да коства изпита  (защото нямам време за 1 задача да работя 4 часа). От друга страна, не си спомням на лекции да е говорено за TimeSpan. Позволено ли ще е ( а и дори да е позволено, това няма ли отново да отнеме много време) използването на Гугъл? И въобще какво ви е мнението за съответната ситуация и изпита по принцип :)
 Поздрави!

Тагове:
-2
Programming Basics 08/04/2016 01:44:52
Filkolev:
https://softuni.bg/faq#question-27
annsta avatar annsta 305 Точки

Всички ресурси, които се ограничават само до търсене и четене (google search, книги, записки, код) са разрешени с изключение на интерактивна помощ, например ползване на мейл, чат програми, социални мрежи, задаване на въпроси във форуми и др. подобни.

1
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.